Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

dwa pytanka :

1) vipa można kupić na psc?

2) czy opłaca się kupować vipa? jakie są dobre skryypty, czy jest dużo lepiej niż na free

a może lepiej tego reborna od sidy? jest dużo zmian w porównaniu do sac?

rbd2t1.png

Opublikowano

ziomek problem polega w tym że sac i tak musisz kupić oddzielnie licencje u sidy bo inaczej to se możesz popatrzeć na filmiki na youtubie hehe :) chyba że użyjesz jakiejś starej wersji sac a co do skryptów to jest troche przecież zaloguj sie i wbij na vip script masz podgląd i sobie zobacz człowieku a nie zadawaj idiotycznych pytań.

Opublikowano

ziomek problem polega w tym że sac i tak musisz kupić oddzielnie licencje u sidy bo inaczej to se możesz popatrzeć na filmiki na youtubie hehe :) chyba że użyjesz jakiejś starej wersji sac a co do skryptów to jest troche przecież zaloguj sie i wbij na vip script masz podgląd i sobie zobacz człowieku a nie zadawaj idiotycznych pytań.

wiesz, zobaczyć nazwę tematu mogę, zawartość już nie koniecznie

chciałbym się dowiedzieć czy jest dużo lepiej, np czy jest jakiś skrypt, nie do postaci lecz coś jak ten dodge skillshot, ale coś w ten deseń. Postacie to ja wolę sam ogarniać. Chcę tylko coś co pomoże mi się nauczyć np. unikania skillschotów

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...