Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Królestwem.

dertomash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Zedytowałem sobie handlarke ( nie dodalem jej na stale) i przywołałem sobie ja do m1 jinno . W pewnym momencie gry wywalilo wszystkich i "blad podczas..." . Po restarcie mogli zalogowac się wszyscy, poza tymi którzy byli w m1 jinno jak serv wysiadł ( Po wybraniu postaci nic sie nie dzieje i wyrzuca) . Na innych królestwach mozna normalnie grac . Zmienialem folder map na nowy i nic to nie dalo . Błąd siedzi w tabelach . Gdzie moze sie znajdowac usterka ? W jakimś logu ? Bardzo proszę o pomoc . Serwer dobrze prosperował i szkoda, aby padł. ( Dodam, ze w portmapie chyba 40 portow na zielono [w tym WSZYSTKIE miasta])

W razie czego kontakt gg : 5207811

Za właściwą pomoc z pewnością się odwdzięczę.

Błagam o pomoc i instrukcję co mogę zrobić. Pozdrawiam .

Jestem hardcorem !

Opublikowano

Zobacz czy gdy wejdziesz inna postacia do m1 Jinno z innej mapy, tez Cie wywali. Jesli nie, to wejdz w navicat> baze player> tabele player> Zmien kolumne map_index i exit_map_index na 1(m1 Shinsoo). Sproboj sie wtedy zalogowac. Jesli Dalej Cie wywala z Jinno m1, to znaczy ze blad tam nie lezy.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ja postawiłem wczoraj nowego serwa i wszystko bylo ok, dopóki nie przekopiowałem WSZYSTKICH tabel z poprzedniego serva ( myslalem, ze to rozwiaze problem i bedzie kontynuacja serva) .

@UP Jeśli wchodze inna postacia przez teleport do jinno to jest KICK i juz sie nie mozna zalogowac na postac . Błagam o pomoc ;d

Jestem hardcorem !

Opublikowano
( Dodam, ze w portmapie chyba 40 portow na zielono [w tym WSZYSTKIE miasta])

Więc nie jest to wina portmap jak piszą w spisie ;]

Tylko to jest dziwne, ze dzialaja wszystkie mapki i królestwa POZA m1 w jinno .. ;/

Prosze o pomoc . ;]

Jestem hardcorem !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...