Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Pliki serwerowe 1.7.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dzisiaj chciałbym podzielić się z wami moja nowoscią otóż dzisiaj dokończyłem pliki serwerowe.

Linki

Download:http://www.sendspace.pl/file/33c59dc34f22e01507eafed
Skan:https://www.virustotal.com/pl/file/403eef86048a32a0d00ab4e481f1fca0a836832e682b2ed17f26867782b5572c/analysis/1392762963/

Miłej Gry:)

Opublikowano

Pliczki dobre, ale z neta i nawet niektóre nie spolszczone. Dodaj jakąś grafike do prezentacji i kolory, lub zaprezentuj ich możliwości na ss.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

&4&L[&c&Lx&4&L]&c&M------------- &6&LPaczka by FejminTV &c&M------------&4&L[&c&Lx&4&L]
&6Witaj, &c{PLAYER}&6 !
&6Wpisz &c/help&6 aby zobaczyc dostepne komendy.
&6Twoje ip to &c{IP}
&6Twoj stan konta wynosi &c{BALANCE}
&6Gracze online &c{ONLINE}
&4&L[&c&Lx&4&L]&c&M------------- &6&LPaczka by FejminTV &c&M------------&4&L[&c&Lx&4&L]

Spoczko, Pliki są twoje tak?:)

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Tak pliki są moje :)

Pliczki dobre, ale z neta i nawet niektóre nie spolszczone. Dodaj jakąś grafike do prezentacji i kolory, lub zaprezentuj ich możliwości na ss.

Wcale nie z neta.... Nad spolszczeniami jeszcze pracuję będą updat'y plików pozdrawiam.

Opublikowano

Mógłbyś zmienić hosting ,bo w dzień się pobrać nie da, gdyż niby serwery zajęte...

Opublikowano

Pliki nie są twoje!.
Essentials tym Bardziej.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Pliki nie twoje nawet essentials ci się nie chciało zmienić myślisz że ktoś w to uwierzy? to się mylisz jak dla mnie ten opis to dno.

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...