Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Portal do Netheru nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Tak jak w temacie pisałem portal do netheru na serwerze nie działa. Mam MultiVerse core i portals, world guard i world edit i to tyle z takich pluginów które mogą mieć jakieś powiązanie z tym. Ogólnie jak wpisuję /mvtp world_nether to tepa mnie do netheru ale jak robie portal to się nie da. W server.properites nether mam ustawiony na true. Pomóżcie! Czekam na podpowiedzi.

Opublikowano

hersen233 Sciagnelem to co mówiłeś i w configu tego pluginu mam tylko: worlds: {} i nic w server.properites mam allow-nether na true a jak robie portal do netheru to mnie wyrzuca kilka kratek od niego i pisze: This portal goes nowhere! Pomóżcie.

Opublikowano

Teraz się troche "pobawiłem" i działa mi portal do netheru ale tylko jak robię go w normalnym świecie czyli "world" a jak go robie w innym np. "swiat1" to pisze mi to co napisałem u góry jak mam zrobić abym mógł zrobić ten portal w innym świecie niż "world" ?

Opublikowano

wywal portals nie jest ci potrzebny możesz zamienić na lżejszy buttonwarp i ładniejszy

w server.properties ustaw allow-nether=true i będą portale działać :)

Ewentualnie w worldguard w config.yml włącz portal

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W server.properites allow-nether mam na true jak portal robie w świecie world to mi wszystko pięknie działa a chiałbym aby móc portal robić też w innych swiatach bo to mi jest potrzebne do serwera :) A a pro po ButtonWarpa to nie chce bo jak już mówiłem portale do netheru są mi potrzebne do serwera.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też mam ten sam problem na swiecie "World" działa a na np Survival to nie działa da się stworzyć lecz nie teleportuje :( Proszę o szybką odpowiedz moj skype TheTipPL222

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bo w multiverse portal macie nether false.

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

stwóz śwait i zobacz czy masz w server.properties  nether Allow

Steamer, Youtuber, Cs:Go Caster

TS: ts.ProGamesTv.PL

Zapraszam do oglądania !

POMOGŁEM ? ZOSTAW LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...