Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Beasty Riven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam VIP i zauwazylem ze w skrypcie Beasty Riven nie dziala opcja "disable ult" . Czy ta opcja nie dziala tylko mi czy moze wiekszosci osob , chcialbym wiedziec jak mozna to naprawic .

sygnatura2b.jpg
Opublikowano

mi cały skrypt działa nie poprawnie. wbijam do gry, pięknie ładnie. gdy nacisnę spacie to wszystko się jebie i lipa.

napisz do autora, on napewno pomoże

rbd2t1.png

Opublikowano

Ten skrypt ogólnie jest bardzo słaby, nie polecam go, ale innych chyba nie ma, miałem jeden jeszcze za free, ale był jeszcze większym gównem.

Opublikowano

Ten skrypt ogólnie jest bardzo słaby, nie polecam go, ale innych chyba nie ma, miałem jeden jeszcze za free, ale był jeszcze większym gównem.

skrypt jest mocny, trzeba umieć go używać. nie naciskasz spacji przez cały mecz, musisz wyczuć kiedy użyć tego comba.

ja gram riven na midzie. używam tego skryptu i good evadeee. dzięki temu poke od ap nic mi nie robi a taki ziggs na 2lvl dostaje 1/2hp z 3Q. potężny skrypt, polecam :)

rbd2t1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...