Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinMS

Hersanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hernasek po 1 nie twoj serwer po 2 niepotrzebnie go tak wczesnie publikujesz bo prawie nic na nim nie jest zrobione nawet party i trade nie dziala... wiec nie wiem po co publikujesz ten serwer...

@Down

zal. czlowieczka zal ale co zrobisz :] powodzenia w przyszlym zyciu bo w tym raczej juz go [powodzenia] miec nie bedziesz

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

po 1 low rate nie jest dla takich n00bow jak ty ;] po 2 nie bedzie 2/24 tylko jakis debil znaczy sie Hersanek opublikowal nie swoj serwer nad ktorym dopiero pracujemy po 3 nikt nie karze ci tutaj grac :]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

1 lov rate BEZNADZIEJA juz lepiej grac na odinie

2 Jak ten hersanek bedzie gm to ja dziekuje (to debyl znam go z rl)

3 znajac zycie ten serv bedzie przez jakies 1 gora 2 tydz bo cos sie zaraz zchrzani

4 szkoda zawracac glowe i tyle

Powiedzialem to co mysle i nie nie obchodza mnie komentarze innych

Opublikowano

@2xUP

po 1 low rate niejest dla n00bkow wiec nie musisz grac ;] jezeli chesz grac na odinie to graj nikt ci nie zabrania jezeli chcesz grac na high rate to masz w chuj serwerow 1k+ exp i nikt nie broni ci tam grac jezelic hcesz jakeis napsiz do mnie PM dam ci forum gdzie serwer high rate powstaje raz na 30 minut wiec wybierzeszka jaki bedziesz chcial

po 2 drago napisal ci juz kim jest ten typ i nie mial zadnych uprawnien zeby napisac publikacje ;]

po 3 serwer nie bedzie stal tydzien ani 2 tylko 1 dzien ;] zartowalem bedzie stal puku beda na nim grali ludzie jezeli drago niebedzie mogl hostowac bedzie hostowac ktos inny.

po 4 jezeli szkoda ci zawracac glowe to niepotrzebnie napisales tego posta :]

podsumowujac start serwera przewidziany na poniedzialek ? pozatym wystartuje jak bedzie gotowy zeby nie bylo zbednych resow acc...

NIKT NIE ZMUSZA WAS TU GRAC !!

@Down

narazie musimy zrobic ten serwer bo sa problemy z java :] kolesiowi anty wirus obcina logi ale zrobimy ;] puki co ma kto hostowac

i zgadzam sie z tym co napisales

raty 1k+ sa na buildy a raty low exp sa dla ludzi ktorzy chca sobie pograc jak na globalu tylko troche to przyspieszyc a nie zapierdalac na globie ;dd kazdy woli cos innego tylko mnie denerwuja posty typu: "zawracanie glowy" kurwa jak mozna cos takiego napisac. nikt nie kazl mu wlaczyc tego tematu itd. :]

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

@ up

wiesz mnie raty 1k+ wkuzaja ale ja akurat sprawdzam servy , bulidy postaci , jaka sobie zrobic na GMS,

niekazdy tez lubi servy z ratami 2x+ bo dla niektorych sie wolno expi ale i te sa dobre ,

i teraz bedziece sie pluc ktore sa lepsze?? to jest bezsensu

P.S jesli szukacie hostera to sie zglaszam

• Dodaj nową pozycję...