Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM jak najszybciej na Hamahi albo dedyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś  o sobie :

Mam na imię Sławek  mam 16 lat  za miesiąc 17   . Interesuję się bardzo grą Metin 2 poświęcam na nią dużo czasu kilka godzin  dziennie .

Interesuję się Metinem, Motoryzacją i Wędkarstwem 

W metina gram  ogółem z 6 lat więc jestem już dobrze obeznany i doświadczony . Grałem na PL jak i na wielu privach 

Co proponuję od siebie 

- pomoc dla graczy i nie odmawianie pomocy  Nie rozdawanie Itemów  podkreślam 

- organizowanie częstych eventów 

-Być miłym dla graczy i Teamu

-wykonywać zadania GM

-reklamowanie serwera by się rozwijał lepiej

-nowe pomysły co by można dodać na serwer

Kontakt ze mną 

GG  43846486

Email [email protected]

Opublikowano

Jak ty nawet nie umiesz napisać słowa Hamachi poprawnie.

NA 100% nie grałeś od 2008 .
Administracja musi się składać też na dedyka, hosting, domene .
Eventy to można samemu dać nawet jak jest 1 osoba w team. Np: OX lub Znajdź GM.
Pomoc dla graczy i nie odmawianie pomocy. Czyli jak napisze np: Dawaj kur*o eQ z navi to dasz? ..

Tyle odemnie + nie ten dział .

Opublikowano

Zanim zaczniesz przygodę z GM'e idź do szkoły.

Z ortografią nie jest źle, ale interpunkcja to załamanie...

Krytyka:

-Tutaj przemawia rozsądek człowieka, chyba nie będziesz jak posłuszny kotek dla każdego gracza.

GM'em to osoba bardzo odpowiedzialna, która jest wzorem. Pomaganie jest wręcz wskazane, ale nie tak.

Jeżeli dasz graczom itemy, zabierasz im satysfakcję z gry + GM'em nie powinien latać do graczy na ich zawołanie.

Błędy, bugi, problemy = Ts, Forum.

Brak wiedzy = wiki, Forum.

-Lepiej organizować rzadko ale porządnie. Powiem Ci, że jeżeli robisz eventy co 2 dni, gracze mogą być bardzo niezadowoleni. 

Wiele osób pracuję... 

-Myślę, że jest to podstawa, jeżeli tej cechy "kultury" nie masz to radzę Ci wgl. nie pokazywać się w świecie internetu i realu. 

-Mógłbyś sprecyzować? Widziałem administrację, która cały dzień siedziała w jednym miejscu i tyle... Zadanie GM'a to wiele różnych rzeczy.

-Po przez...?

-Myślę, że tu decyduję technik co doda, a pomysłami zajmuje się w głównej mierze osoba do tego przeznaczona. GM'em to administrator gry, nie pomysłodawca.

Pan @up

polecam ogarnąć ortografię i nauczyć się pisać :) Tyle ode mnie + interpunkcja ^^.

Życzę powodzenia i pozdrawiam

Opublikowano

Z pisownią nie wszyscy sobie radzą perfekcyjnie do szkoły chodzę nadal się ucze ale czas na bycie GM mam i nie zamierzam dawać ludziom itemów jak napisaliście w komentarzach czy robić eventy co dnia tylko w weekendy np  i Pozdrawiam

Opublikowano

Nie chce mi się pisać od początku tego samego więc zacytuję sobie.

Zanim zaczniesz przygodę z GM'e idź do szkoły.

Z ortografią nie jest źle, ale interpunkcja to załamanie...

Krytyka:

-Tutaj przemawia rozsądek człowieka, chyba nie będziesz jak posłuszny kotek dla każdego gracza.

GM'em to osoba bardzo odpowiedzialna, która jest wzorem. Pomaganie jest wręcz wskazane, ale nie tak.

Jeżeli dasz graczom itemy, zabierasz im satysfakcję z gry + GM'em nie powinien latać do graczy na ich zawołanie.

Błędy, bugi, problemy = Ts, Forum.

Brak wiedzy = wiki, Forum.

-Lepiej organizować rzadko ale porządnie. Powiem Ci, że jeżeli robisz eventy co 2 dni, gracze mogą być bardzo niezadowoleni. 

Wiele osób pracuję... 

-Myślę, że jest to podstawa, jeżeli tej cechy "kultury" nie masz to radzę Ci wgl. nie pokazywać się w świecie internetu i realu. 

-Mógłbyś sprecyzować? Widziałem administrację, która cały dzień siedziała w jednym miejscu i tyle... Zadanie GM'a to wiele różnych rzeczy.

-Po przez...?

-Myślę, że tu decyduję technik co doda, a pomysłami zajmuje się w głównej mierze osoba do tego przeznaczona. GM'em to administrator gry, nie pomysłodawca.

Pan @up

polecam ogarnąć ortografię i nauczyć się pisać :) Tyle ode mnie + interpunkcja ^^.

Życzę powodzenia i pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecacie mnie a wgl mnie nie znacie myślcie ludzie  po co wgl piszecie te głupie komentarze wgl nic nie piszcie lepiej 

Kto będzie chciał niech napisze na GG i się przekona niech da szansę i zobaczy czy się nadaje czy nie nie ma wielkich strat 

a nie od razu poniżac  

Opublikowano

@UP
Double-post, do tego służy opcja edytuj.

Z pisownią nie wszyscy sobie radzą perfekcyjnie do szkoły chodzę nadal się ucze ale czas na bycie GM mam i nie zamierzam dawać ludziom itemów jak napisaliście w komentarzach czy robić eventy co dnia tylko w weekendy np  i Pozdrawiam

Myślę, że jak na Twój wiek podstawy przydałoby się znać.

-Po drugim "i" stawiamy przecinek.

-Podstawowa ortografia. 

-Brak interpunkcji (czytając to czuje się jak na przesłuchaniu...).

Bardzo Cię proszę, nie wciskaj mi takich kitów... Jeżeli nie znasz podstaw jesteś nikim i nie szukaj sobie zajęcie,

bo GM to wzór, a kto chciałby mieć tumana?

(Nie obrażając owej osoby).

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Słuchaj ja nie jestem Polinistą jak może i ty jesteś ale zasady GM znam bardzo dobrze akurat się składa i nie życzę sobie takich głupich komentarzy więcej z twojej strony jak tak bardzo lubisz Polonistykę to zapraszam do szkoły na zawód nauczyciel od Polskiego i tam możesz poprawiać sobie i wypisywać nawet na 5 stron na czerwono błędy interpunkcje itd Pozdrawiam 

Opublikowano

Z tego co widać i jak patrzę na komentarze to człowieku nie dostaniesz Gma nie masz szans a po 2 Jak Już osoby chcą Gma wymagają Ts3 + mikro a po 3 w gg każdy może sobie wpisać wiek jaki chce napiszę że mam 153 lata i uwierzysz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...