Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra duzo osób ale system pobierania zawodników do gry jest taki że możesz grac z tymi samymi osobami bardzo długo

Możesz stworzyć swój klan i grać CW.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Siemka,
Oczywiście ! Pobieraj jak najszybciej i dawaj do gry. Nie ma gildii ale są klany. Możesz grać z kolegami w tzw. grupie szturmowej (dopóki komuś nie scrash'uje :D
Jedyna wada to w sumie tego głupie crash'e :/ Ale tak to po udpate'ach jest nieco gorzej, co nie zmienia tego że warto ! :)

Opublikowano

Usunąłem z kompa bo wieczne problemy,często wywala tylko raz na 6 sec wbiłem i wywaliło

nie nie polecam i temat to zamknięcia

Opublikowano

Opłaca się, gra jest naprawdę świetna. Nietypowy widok z 3 osoby sprawia że rozgrywka jest dużo ciekawsza szczególnie jak gra się w zgranym teamie.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Gram obecnie mam 30lvl gra jest świetna, ale gra przez mikro płatności spadła na psy  :unsure: to znaczy że jeżeli nie zainwestujesz realnej gotówki w broń albo armor to dostajesz po dupie na 30lvl tzn wychodzą np nowe bronie możesz je dostać z wyprzedzeniem za realna kasę, a powiedzmy gówniasz co ma z 12 lat kupuje za realna kasę broń, wkładki złote do kamizelki, on cie jednym strzałem zabija na np on ma 20lvl a ty 30lvl zdobyłeś broń ciężką grą a on cie rozpierdala  8S

Opublikowano

Grałem i osobiście nie polecam,często wywala z gry itd.Temat do zamknięcia

Pora przeczyścić komputer...

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Nie spamujcie ... autor wyraźnie napisał że cls

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...