Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo mainować?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kogo mainować z tych postaci by carrowac w silver 1?

Gram najczęściej : Mid --> Jungle

Champy:

1. Wszystkie za 450PŻ

2. Wszystkie za 1350PŻ

3. Za 3150:

Akali

Blitz

Gragas

Kassadin

Katarina

LeBlanc

Lux

Morde

Panth

Rammus

Shaco

Nida

Twitch

4. Za 4800:

Caitlyn

Lee Sin

5. Za 6300:

Darius

Kha zix

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Super OP:

• LeBlanc
  • Gragas
  • Khazix

Dobry do carry:

• Nidalee

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gragas/Akali - dojedziesz każdego, a jak zbierzesz feeda to będą padali od twojego widoku.

Opublikowano

Soraka xD

A tak na serio to mainuj tą postać, którą najwięcej grasz i lubisz nią grać thats all.

Bardzo dobrymi pickami na dzień dzisiejszy są wg mnie Gragas, Kha'Zix, Akali i Katarina na mida.

Na junglę mainuj Lee Sin'a i Rammusa, świetne postacie (y) wystarczy się nafarmić, kupić itemki i zabijać :D

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Oplaca sie mainowac wszystko co ci sie podoba i pasuje do twojego stylu gry. Jak lubisz grac postaciami ktore opieraja sie na harrasie to nie mainuj assyna proste. Zed jest spoko postacia ktora jesli ci sie podoba jest dakna do mainowania

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Mozesz ta sorake mainowac, jeden koles doszedl do challengera nia, takze graj tym co ci sie podoba, ap rengar ad lulu czy inne gowna, oby ci sie fajnie gralo i robilo dmg :D

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nakurwiaj na jungli i pamiętaj kiedy się respią buffy zarówno twoje jak enemy, dragon, baron i już jesteś o krok przed rywalem i masz przewagę.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Gragas i Leblanc.

wypiszę Ci plusy lb

+ mobilna

+ jeden z najsilniejszych burstów

+ snear

+ pasywka do trollowania 

- problemy z maną

- źle wykonane combo i padamy

Mimo to polecam Ci ją, masz zwinne palce to świetna postać dla Ciebie.

Opublikowano

Nie mainuje się postaci super OP, tylko taką którą najprzyjemniej Ci się gra. Postać jest OP, a w następnym patchu nie jest, a jak będziesz mainował postać która Ci się podoba to nawet po lekkich nerfach będziesz nią orał.

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

akali, w silverze nie wiedzą jak na to grać. podłapiesz ze dwa kille a potem leci z górki

Opublikowano

Jax =) Polecam ci przeczytac moj poradnik na Mpc, polecisz razem z Jaxem az do Platyny lub wyzej, nauczysz sie nim grac i bedziesz carrowac kazda gre na Jungli jak i na Topie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Budowniczy
Opublikowano

Mainujesz cos co Ci daje frajde z gry ja np najczesciej gram nidalee rengarem ezrealem jesli nie musze wygrac bo wiem ze mam pare op shitow ale ich mechanika i wgl wszystko jest dla mnie nudne.

Opublikowano

Lee sin, nida, kata, skillowe championy i spotkanie kogoś, kto ma wymasterowaną do perfekcji jedną z w/w postaci jest bardzo miłe :)

I nie PŻ (punkty życia czy punkty zasług? Jest różnica)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Mozesz ta sorake mainowac, jeden koles doszedl do challengera nia, takze graj tym co ci sie podoba, ap rengar ad lulu czy inne gowna, oby ci sie fajnie gralo i robilo dmg :D

nie 1 tylko 2, kirby cake i mid soraka

a z tych wymienionych polecam kassadina, niekontrowalny, jedynie burstmoze na niego zdzialac, mobilny, spory burst

userbarwb.png

Opublikowano

Mainowac kassadina który jest banowany praktycznie w każdym meczu w brązie / silverze nie wiem jak wyżej ... Mądra myśl ;p

2579314424273501027542.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...