Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie Dreikon.pl

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zaczołem grać na Dreikon.pl pod Nickiem xXxDamianxXx jeśli coś piszcie.Do rzeczy, Potrzebuje pomocy podtekscie Jak Dobrze zacząć grę o to moje pytania .

-Gdzie się najlepiej można dorobić

-Czy potrzeba buffka robić do expienia Woja BODY.

-Jak z expem ?

-Szukam odrazu gildii więc w razie  co nick macie wyżej;]

Czekam na odpowiedzi  PS  :D

lajkowane :D

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

witam zaczołem grać na Dreikon.pl pod Nickiem xXxDamianxXx jeśli coś piszcie.Do rzeczy, Potrzebuje pomocy podtekscie Jak Dobrze zacząć grę o to moje pytania .

-Gdzie się najlepiej można dorobić

-Czy potrzeba buffka robić do expienia Woja BODY.

-Jak z expem ?

-Szukam odrazu gildii więc w razie  co nick macie wyżej;]

Czekam na odpowiedzi  PS  :D

lajkowane :D

1.) Na początku myślę, że na dropie symboli lasu które lecą w red lesie ( po 100kk za szt ), ubijanie metków w obydwu atla ( dropą różowe medale warte 100KK + stalki etc ).

Później polecam na 115 poziomie albo robić dungi albo dropić fioletowe medale które dropią z metków na mapie 115 ( cena 1b ) i ubijanie bossów z których dropi mixa śmierci ( 1b )

2.) Nie jest potrzebny Ci buff, potwory są na tyle słabe, że nawet w broni do pvp ubijasz je bardzo szybko. Buff jednak Ci się przyda gdy będziesz chciał robić dungi na 160 poziomie, no chyba, że będziesz miał kumpla buffa ;d

3.) Exp do 130 to przyjemność i łatwizna, schody zaczynają się od 135 poziomu do 145 poziomu a od 145 do 190 leci jak z płatka ;] Taka niestety jest przepaść na mapie 130.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

temat do zamknięcia ;]

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

A ja bym polecil zrobi bodziak i buffa wbic im 100 lvl i na mapie 100 lvl bic bossy, w nocy jest super zarobek ( bilem ja 3/4 bossow na kazdym ch ) Pazury Stwora warte 200-300kk

Bez buffa nie dasz rady bodziakiem. Ja jeszcze uzywalem Warior hacka i szlo jak malina. Rano sprzedawalem. Z 2 dniowego dropa na mapie 100 dorobilem sie prawie 100 brylek

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...