Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soul Ultimate Nation Postacie Poradnik (Pytanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio zacząłem grać w SUN ale nie wiem jaka postać wybrac i jaka jest w czym dobra.I moja prosba to czy ktos może napisac mi albo podac strone (obojetnie w jakim języku) z opisem klas postaci (znaczy sie czy maja dużo STR,DEF albo co )

Bo nie wiem jaka postac wziaść.

Opublikowano

Berserker - Barbarzyńca, wojownik - ma dużą ilość HP, posługuje się dwuręcznym mieczem bądź toporem. Jest najlepszy jako tank. Dragon Knight - Coś w rodzaju połączenia maga i bladera - Posiada w miarę dużą ilość HP i większą niż berserker ilość MP, jego skille opierają się na czarach co daje mu możliwość zadawania sporych obrażeń. Posługuje się dwoma mieczami jednoręcznymi lub włócznią/lancą. Plus - ma umiejętność transformacji, ale nie zepsuję niespodzianki i nie powiem co ona daje ;) Elementalist - Czarodziejka żywiołów - ma mało HP i dużo MP, na wyższych poziomach, kiedy różnice między postaciami są już znaczące, osiąga największe obrażenia i nieraz jest w stanie jednym combosem wykończyć silniejszego wroga lub, całą grupę takowych. Valkyrie - Strzelec, coś na styl łowcy - Postać posiadająca sporą ilość HP i średnią MP. Jest jedną ze słabszych przeciowko grupom przeciwników postaci. Posiada broń palną ( tak umieszczoną w grze, że w ogóle nie przeszkadza, a nawet podkreśla steampunkowy klimat. )

Skopiowane z http://www.mmorpg.or...tion-sun-online,g287.html

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...