Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Live chat i reset statystyk

TheS43K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dziś do was takie pytanie. Otóż gdzie mogę dostać link do live chatu do EA i czy jest możliwe zresetowanie poziomu, dodatków do broni, zadań itd. Ponieważ z wszyskim odblokowanym gra jest moim zdaniem nudna.

Opublikowano

Siema, mam dziś do was takie pytanie. Otóż gdzie mogę dostać link do live chatu do EA i czy jest możliwe zresetowanie poziomu, dodatków do broni, zadań itd. Ponieważ z wszyskim odblokowanym gra jest moim zdaniem nudna.

Można zresetować tylko statystyki (k/d, ilość zabić, ilość zgonów itd.) za pomocą Premium (lvl nie znika). Jeżeli chcesz się bawić od nowa to kup nowy klucz do gry.

Live chat:

http://help.ea.com/pl/contact-us/
Opublikowano

@up

To żeś mi powiedział, że moge statystyki za pomocą premium zresetować.

Ja się pytam czy po napisaniu do EA, nie mogli by zresetować statystyk CAŁKOWICIE.

Opublikowano

@up

To żeś mi powiedział, że moge statystyki za pomocą premium zresetować.

Ja się pytam czy po napisaniu do EA, nie mogli by zresetować statystyk CAŁKOWICIE.

Z poprzedniego postu wywnioskowałem, że chcesz się dowiedzieć, czy można zresetować statystyki. Co do całkowitego resetu, napisać do EA nie zaszkodzi, ale nie sądzę, aby było takie coś możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...