Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami?

Hawking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio dokladnie od 2 dni mam problemy z serwerami worlda kiedy wchodze do gry  pogram jakies 2 czy 3 wyscigi i mnie wywala czasami nawet po 1 wyscigu czym to jest spowodowane

Opublikowano

Są problemy serwerowe, podejrzewam, że może to być spowodowane dużą ilością botów bo widze, że wszyscy dookoła bocą.

2 przypadkowe osoby, które zaprosiłem do znajomych bociły... Podejrzewa więc, że przez to ta gra tak muli...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Są problemy serwerowe, podejrzewam, że może to być spowodowane dużą ilością botów bo widze, że wszyscy dookoła bocą.

2 przypadkowe osoby, które zaprosiłem do znajomych bociły... Podejrzewa więc, że przez to ta gra tak muli...

Fakt, zjawisko to nasila się szczególnie w okresie świąt i dni wolnych od szkoły (z wiadomych powodów) oraz w dniach wprowadzania nowych rotacji aut za IGC i aut specjalnych na weekend. Wtedy nie da się normalnie jeździć.

ja tez ostatnio pursit bota zainstalowalem ale usunolem go i nfsw teraz od nowa sciagne gre

To wina serwerów, ponowna instalacja gry w niczym tu nie pomoże.

HB5fLf7.png

Opublikowano

aha czyli bota i gre moglem zostawic i jeszcze jak bym mogl prosic o link do sciagniecia autofinisha lub speed hacka z zaufanego zrodla bo tak sie nie da osiagniec nabic bo sami cheaterzy

Opublikowano

Każdy hack zawiera wirusa gdyż program musi "wejść w grę". Ale to że się komp wyłączył jest dziwne, może miałeś innego wirusa, który się uaktywnił po wgraniu tego? Nie mam zielonego pojęcia, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.

@Zkumenu to że Ty się znasz na takich rzeczach, nie znaczy że ja też muszę. Co do wiedzy-o grze mam ogromną, o botach i hackach dużo mniejszą.

Opublikowano

Każdy hack zawiera wirusa gdyż program musi "wejść w grę". Ale to że się komp wyłączył jest dziwne, może miałeś innego wirusa, który się uaktywnił po wgraniu tego? Nie mam zielonego pojęcia, pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją.

Stary nie wiem za co masz moda, ale na pewno nie za inteligencję i wiedzę. To jak stwierdzić, że "jabłko jest czerwone bo anglikom farby zostało z budek telefonicznych to malują".

Problemy są, bo serwery są przeciążane ostro (to widać), oraz możesz mieć problemy z połączeniem internetowym (sprawdź czy działa poprawnie).

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...