Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mody na serwer

longger12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Mam pytanie. a mianowicie chodzi mi o serwery na modach .

Gdzie się wrzuca te paczki ?? używam keinett launcher . 

Jeśli wszystko będzie działać dam like ;P

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Opublikowano

Longger, wiesz jak sie instalowalo (kiedys) mody do minecraft? Chyba gdzies czytalem, ze to trzeba wrzucic do craftbukkit.jar , ale nie jestem pewien. Bede na kompie to ci powiem (najlepiej poszukaj folderu/archiwum winrara gdzie bedzie META-INF i tam to wrzuc. (Oczywiscie potem wywal METE-INF)).

P.s. pamietasz jak sie pytales o spawnowanie krowy? Jak mi sie uda napisac taki skrypt to po kliknieciu na tabliczke zespawni sie krowa na koordach. Pozdrawiam.

Moje projekty:

Opublikowano

Longger, wiesz jak sie instalowalo (kiedys) mody do minecraft? Chyba gdzies czytalem, ze to trzeba wrzucic do craftbukkit.jar , ale nie jestem pewien. Bede na kompie to ci powiem (najlepiej poszukaj folderu/archiwum winrara gdzie bedzie META-INF i tam to wrzuc. (Oczywiscie potem wywal METE-INF)).

P.s. pamietasz jak sie pytales o spawnowanie krowy? Jak mi sie uda napisac taki skrypt to po kliknieciu na tabliczke zespawni sie krowa na koordach. Pozdrawiam.

Tak Tylko mi nie chodzi o to ;( mody jasne że wiem jak się wrzucało kiedyś :P 

Pobrałem cały folder .minecraft , ale teraz jest tak że trzeba wybrać wersję . mi się wydaje że to powinno być w folderze versions. ale paczka którą ja pobrałem zawiera cały folder .minecraft

"Chce­my być obec­ni w życiu in­nych ludzi, w ich roz­mo­wach, myślach, marze­niach, pla­nach. Chce­my czuć się pot­rzeb­ni i zauważani. A może po pros­tu boimy się, że nikt nie zauważy naszej nieobecności. "

Opublikowano

Jeszcze pytanko, to masz jakis hosting czy u siebie? Daj download to zobacze i jutro z kompa ci napisze.

Zrob serv testowy, wez wszystko z minecraft.JAR i wrzuc do craftbukkit.JAR, i oczywiscie wywal META-INF.

Ps mysle nad skryptem na spawnowanie, na pewno cos z tabliczkami :)

Moje projekty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...