Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autorski Mod

Vergilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim chiałbym prosić was o pomoc. Mam taki problem iż dodałem (wymienie tylko to co potrzebne) swój kilof(Savorium Pickaxe), swoją łopatę (Savorium Shovel) oraz 2 swoje bloki Savorium Block (jako stone) oraz Savorium Dirt jako zwykła ziemia.

Otóż mam taki problem Gdy kopie Savorium Block jest wszystko ok ponieważ łapką nie wykopie, kilofami z Oryginalnego MC wykopie i tym swoim też ,ale Gdy kopie Savorium Dirt jest problem ponieważ łapką wykopie, łopatami z Oryginalnego MC też ale gdy chce wykopać swoją łopatą to kopie jakby to była łapka

Pragne dodać, że gdy kopie Savorium Shovel zwykły, oryginalny dirt/grass to wszystko jest ok

Prosze o pomoc

//Edit

Dodam jeszcze że kody są praktycznie identyczne z róznicą typu:

Klasa itema(ItemPickaxe, ItemSpade)

Material z iron na ground

// Edit2

przy okazdji mogłby mi ktos to przetłumaczyć?? bym to wstawił jeszcze na minecraftforum bo tutaj wątpie że ktoś mi pomoże

Opublikowano

Nie wiem czy chciałes tylko sobie posty nabić czy co... przy użyciu odrobiny rozumu byś się domyślił że taki blok czy kilof byłby potrzebny do nowego świata/biomu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...