Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Bóg 1 vs 1

ernesternest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Freya, z freya nikt nie wygra :v ale z racji iż jest zawsze banowana to chaac/anhur/tyr.

Zaraz będzie ,ze przecież chronos i he bo są najlepsi ,ale ja jakos tego nie czaje :v

przeciez z 600 dmg co 3 sec to nie jest duzo + jakies 650 z fali na dobicie 3ci skill ktory zabiera tez z 500 ^^ he bo pls 

Opublikowano

Właśnie sobie zagrałem Chaaciem i okazał się bardzo fajny. Wcześniej miałem do nie go niesmak. Sam nie wiem dlaczego. A załóżmy, że mam zagrać na linii przeciwko Freyji lub Chaacowi, to jakie postacie polecacie na nie?

Opublikowano

A ja Ci polecę Ra. Bardzo dobry build z większością phys wygrywa. Jeżeli chodzi o he bo freya, są banowani, więc nie ma co brać pod uwagę jeżeli chcesz grać rankedowego jousta.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

przeciez z 600 dmg co 3 sec to nie jest duzo + jakies 650 z fali na dobicie 3ci skill ktory zabiera tez z 500 ^^ he bo pls 

Sranie w banie z tym Twoim he bo. Freya jest lepsza od niego w 1v1, handluj z tym.

Opublikowano

Sranie w banie z tym Twoim he bo. Freya jest lepsza od niego w 1v1, handluj z tym.

Wystarczy, że trafi ją trójką i już po niej

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A nie trafi zawsze, sorry ale taka prawda. Podbicie Freyi jest lepsze, dłużej nie można jej trafić na ulcie i łatwiej jest nią trafiać imo. 

Opublikowano

Podbicie Freyi jest lepsze,

Nom lepsze, zwłaszcza, że nie zadaje 500dmg :D

Aegis i kontrujesz jej ulta. He ba ult niemal insta, trzeba mieć naprawdę refleks, żeby zdążyć użyć aegisa.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak Szugo w jakimś temacie tak bardzo wychwalał hebo, że aż sobie tytuł zmieniłam xD
Osobiście uważam, że na 1v1 najlepsza jest aphro/change i zostane przy tym do końca.

PS. #hebo #op #wowwww #omg #nerf #pls #500_z_1 #900_z_3 #wowowo #like_Szugo

Opublikowano

Aż mi się przypomniało jak Szugo w jakimś temacie tak bardzo wychwalał hebo, że aż sobie tytuł zmieniłam xD

Osobiście uważam, że na 1v1 najlepsza jest aphro/change i zostane przy tym do końca.

PS. #hebo #op #wowwww #omg #nerf #pls #500_z_1 #900_z_3 #wowowo #like_Szugo

i tak wiesz co rozwalilo tobie ta change ;)

Opublikowano

A no dobra, chyba jej nie doceniłem. Ale dzisiaj sobie trochę pograłem chaaciem i jest świetny! A czy ktoś może mi dać radę? Gdy gram 1 vs 1 chaaciem opłaca się od razu zrobić Blue Buffa i nie kupować Medytacji?

Opublikowano

A no dobra, chyba jej nie doceniłem. Ale dzisiaj sobie trochę pograłem chaaciem i jest świetny! A czy ktoś może mi dać radę? Gdy gram 1 vs 1 chaaciem opłaca się od razu zrobić Blue Buffa i nie kupować Medytacji?

wcale sie nie oplaca medytacja blue tez nie musisz robic odrazu przeciez chaack ma co piaty basic darmowego skilla 

Opublikowano

Ok, a da się zagrać nie rankedowego Jousta 1 vs 1? Nie licząc gry niestandardowej.

Teraz już nie. :c

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Właśnie nie mam jeszcze 30 poziomu, a w profilu mam napisane 3 mecze 1 vs 1 wygrane :D (0 przegranych xD). Szczerze mówiąc to nie wiem jak jest z tymi ligami, a nie chcę zakładać nowego tematu. W LoLu jest od brązu do predendentu czy jakoś tak. A jak to w Smicie wygląda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...