Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą, prosze nie usuwać.

Stalker1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy  to wina mojego komputera czy gry, moze sterownikow? Otoz mam problem. Nie chcialem kupowac gry bo zawsze pobieram dla sprawdzenia plynnosci gry na moim sprzecie. Pobralem wiec gre The Walking Dead Survival Instinct. Odpalam. Jest po angielsku. Pobieram spolszczenie. Odpalam nowa gre i... trawa przeswituje przez wszystko! Czytalem gdzie indziej ze ludzie  tez maja takie problemy, a moj komputer spelnia wymagania, wiec nie ma sensu podawac specyfikacje komputera. Tak wiec zaktualizowalem directx i vcredist i dalej to samo. Mam sterowniki graficzne raczej uaktualnione, niedawno aktualizowalem. Co moze byc problemem? Powiem jeszcze ze wgrywalem cracka. Moze to jego wina, kto wie. Prosze o pomoc. Przez ta trawe nie da sie grac, a bardzo chcialbym w to pograc. I teraz wiem juz ze warto testowac gry, pobierajac je ze wzgledu na to, ze moga mi nie dzialac. Zadziala, znajde rozwiazanie to kupie. Niewiem czy to dobry dzial, lecz prosilbym o nie przenoszenie. Z gory dziekuje. Pozdrawiam, Stalker1910

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...