Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ofertuje pełne pliki Avestia.pl Oraz Strone serwera Avestia.pl

WaShImOtO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam do sprzedania pliki Avestia.pl Oraz Strone Serwera Avestia.pl

Pliki :

Strona :

Bardzo tanio pisać pw dogadamy się :) Pliki odkupiłem od Daniela :) pozdr.

75c2377d0268a.png

Opublikowano

kupiłeś od Daniela tak ? szkoda że twierdzi że nic ci nie sprzedawał, złodziej, nie polecam :)

Opublikowano

Ty człowieku masz czelność nazwać kogoś złodziejem skoro sam nim jesteś i również handlujesz plikami, których nie masz ?

Opublikowano

Ty człowieku masz czelność nazwać kogoś złodziejem skoro sam nim jesteś i również handlujesz plikami, których nie masz ?

ty już się nie udzielaj bo jesteś zwykłym nic nie potrafiącym 15-letnim gównem, dla 150 zł chcesz umowy podpisywać  xD​ 

Opublikowano

ty już się nie udzielaj bo jesteś zwykłym nic nie potrafiącym 15-letnim gównem, dla 150 zł chcesz umowy podpisywać  xD​ 

Człowieku sam jesteś nikim, nawet ortografii i interpunkcji nie ogarniasz, więc o czym mówisz?

P.S.

Pliki są według mnie na średnim poziomie, aczkolwiek strona wygląda estetycznie i ciekawo.

Życzę powodzenia i pozdrawia.

2P.S.

Pliki odkupiłeś czy ukradłeś?  <3

Opublikowano

Ma te pliki :)

a co autora tematu kupiłeś je od Daniela tak? No to dobrze wiedzieć bo sprzedałem pliki tylko aktualnej administracji Avestii pozdrawiam

#+raport

Opublikowano

@Up ty wszystkim sprzedajesz nawet juz nie wiesz komu :) no ok raportuj ja te pliki mam i zamierzam je sprzedac .

75c2377d0268a.png

Opublikowano

Witam serdecznie mam do sprzedania pliki Avestia.pl Oraz Strone Serwera Avestia.pl

Bardzo tanio pisać pw dogadamy się :) Pliki odkupiłem od Daniela :) pozdr.

Zakaz handlu!

Opublikowano

Ze Strony Głównej :

Uwaga Uwaga na oszustów którzy sprzedają niby pliki avestia.pl

Przykład aukcji w internecie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3985376412

Pliki tam sprzedawane nie są w żaden sposób podobne do naszych plików!
i to nie my odpowiadamy za sprzedaż plików lecz stara administracja serwera

pliki które tam sprzedają nie mają w paczkach naszej strony www naszej bazy kont
ani naszych plików nasze pliki są w 90% zmodyfikowane aby pracowały poprawnie
bo pliki które sprzedają w paczkach są bugnięte i nie działają
więc pliki sprzedawane w internecie NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z NAMI
i aby były chociaż w części podobne do naszych plików należy włożyć ogromnego wkładu pracy
czyli kupujecie "CZYSTEGO ZJEBANEGO GOTOWCA KTÓRY JEST ZA FRIKO W NECIE"
a kto chce je kupić niech się ustawi na to że nie działają 

I proszę do nas nie pisać że sprzedaliśmy złe pliki bo my plików nie sprzedajemy!
Opublikowano

@Up ty wszystkim sprzedajesz nawet juz nie wiesz komu :) no ok raportuj ja te pliki mam i zamierzam je sprzedac .

ty je masz i daje ci gwaracncję że tego pajacu nie sprzedasz :)

Człowieku sam jesteś nikim, nawet ortografii i interpunkcji nie ogarniasz, więc o czym mówisz?

P.S.

Pliki są według mnie na średnim poziomie, aczkolwiek strona wygląda estetycznie i ciekawo.

Życzę powodzenia i pozdrawia.

2P.S.

Pliki odkupiłeś czy ukradłeś?  <3

i o chuj ci chodzi ranodmie ? że przecinka nie dałem ? czy że go dałem w złym miejscu ? wyjdź pajacu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...