Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o stronie ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o stronie roznoszenieulotek pe el. ? 

Szukalem pracy na ferie i wtrafilem na tą strone.Napisalem do nich na emaila czy znajdzie sie miejsce dla 17laltka.Odpisali na emaila ze tak i ze musze wyslac im formularz zgloszeniowy tj imie,nazwisko,pesel,data urodzenia itd.

Pisze ze za rozniesienie 1000ulotek po domach[na klamki] daja od 25zl do 50zl.W sumie to jest dosyc duzo bo ile moze zajac rozniesienie 1000ulotek po domach skoro mieszkam w duzym miescie gdzie wszedzie są bloki.

Na necie znalazlem mnostwo komentarzy : raz widzialem gdzie pisalo ze jest to uczciwa firma,a drugi raz widzialem ze nie przysylaja wyplaty itd.

Sam niewiem.Po co odrazu pesel w formularzu zgloszeniowym...

Prosze o opinie.

ie068n.jpg
Opublikowano

Szukalem pracy na ferie i wtrafilem na tą strone.Napisalem do nich na emaila czy znajdzie sie miejsce dla 17laltka.Odpisali na emaila ze tak i ze musze wyslac im formularz zgloszeniowy tj imie,nazwisko,pesel,data urodzenia itd.

Pisze ze za rozniesienie 1000ulotek po domach[na klamki] daja od 25zl do 50zl.W sumie to jest dosyc duzo bo ile moze zajac rozniesienie 1000ulotek po domach skoro mieszkam w duzym miescie gdzie wszedzie są bloki.

Na necie znalazlem mnostwo komentarzy : raz widzialem gdzie pisalo ze jest to uczciwa firma,a drugi raz widzialem ze nie przysylaja wyplaty itd.

Prosze o opinie.

Ja bym się za to nie brał na pewno, ciężka robota za psie pieniądze. 1000 ulotek to mało haha chyba śnisz :) Policz sobie ile bloków będziesz musiał oblecieć ,żeby odwiedzić 1000 mieszkań.

Opublikowano

Prosze o opinie.

Ja na twoim miejscu skontaktował bym się z nimi :) Jeżeli by ci odpowiadała to wtedy byś mógł się za to zabrać.

I powiem że jak ferie dla młodszych osób to nie jest złe zajęcie.

Ja bym się za to nie brał na pewno, ciężka robota za psie pieniądze. 1000 ulotek to mało haha chyba śnisz :) Policz sobie ile bloków będziesz musiał oblecieć ,żeby odwiedzić 1000 mieszkań.

Nie jest wcale to takie najgorsze.. Widziałem ludzi starszych co roznoszą ulotki. Po za tym można naprawdę zarobić dobrą dniówkę

z tego co mi kiedyś kolega mówił.. miał jakieś 80zł za 3godziny chodzenia. ŹLE?

I nie musisz biegać po domach jednorodzinnych bo to było by dość monotonne. Możesz iść np. roznosić na osiedlach blokowych.

Pozdro

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Źle nie jest. Fajnie że chcesz pracować, ale pamiętaj, że to prawie cały dzień chodzenia.
Z wypłatami różnie bywa, najlepiej bezpośrednio skontaktować się z osobami, które twierdzą że "nie płacą" bo hejterów i trollów dzisiaj mamy pełno. Jak ja szukałem pracy na wakacje było tak samo (ile ja złego się naczytałem o Vobisie). Poszedłem, porozmawiałem, sprawdziłem i była to najfajniejsza praca sezonowa jaką miałem.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...