Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem Ramki, pmocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy world edit i world guard :)

//wand

Zaznaczasz teren najpierw lewym potem prawym przyciskiem myszy

/rg define <nazwa teneu> <wlasciciel>, jesli teren jest dla Ciebie to nic nie wpisuj w polu <wlasciciel>

Licze na naj :)

Pomogłem?

Daj "Lubie to"!

Opublikowano

Jak chcesz to mogę Ci Plugin napisać. Chcesz, żeby nie dało się wyciągać itemek, czy w ogóle psuć i używać ramek?

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Opublikowano

Witam mam.ten sam.problem od 1.7 musisz zaktualizowac 2pluginy typu worldedit i worldguard czyli wejdz na bukkit.org i do najnowszej dla developerow pluginy ktore wyzej napisalem na potem ustaw tam flage

Itemframedestroy deny (moze byc blad z flaga pisane z glowy)

Opublikowano

Pobierz pluginy WorldEdit i WorldGuard z tzn Jenkinsa, znajdziesz link na oficjalnym forum Bukkita w zakładce z pluginami WorldEdit i WorldGuard. Tam znajdują się wersje BETA odpowiedniego pluginu. Jezeli bedziesz miał problem to pisz, odpowiem.

CAMDNAx.png

Opublikowano

@TheProoScroll  Mam  wg i we, ale i tak ne dziala awet z ta flaga, i z aktualizowanymi pluginami.

@Veasst Poprosze jak byś mógł napisać taki plugin że nie można wyciągać itemek z ramki (czyli jak uderzymy).

Dziękuje dla każdego po +

Opublikowano

Jeśli masz jakiś problem z Plugin'em/Skryptem do MineCraft'a to pisz na PW/Skype/GG, lub inny komunikator podany w profilu. Pomagam za darmo.

Pracuję na zlecenia. Do stałej pracy bardzo ciężko mnie namówić. ^^

Przepiszę Skrypt na Plugin! W większości przypadków za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...