Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś z was czytał temat o wbiciu 80 lvla na euro charach w 2 tyg w 8 osobowym party (pewnie dużo osób czytało). Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Czy można by było albo czy by się opłacało to zrobić z ekipy złożonej na tym forum?;>

Opublikowano

Szczerze? To nie, nie każdy ma czas wtedy co reszta. Chyba, żeby się zrobiło bot party i po kłopocie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

No a jakby zgrać ekipę która napewno by miała czas a jak nie to nie musowo w 2 tygodnie tylko z przerwami ;p

@Up

Dlaczego wyfarmi, kupi tickety i premki?;> Proszę o uzasadnienie :D

Opublikowano

No rozumiem ale po co? Przemyśl to tak na "chłopski rozum" :P farma -2 i 8 osób w party co w pare sekund ubija pt mobka jak szybko by zdobywało sp a jak exp?

Opublikowano

No rozumiem ale po co? Przemyśl to tak na "chłopski rozum" :P farma -2 i 8 osób w party co w pare sekund ubija pt mobka jak szybko by zdobywało sp a jak exp?

Nom party to dobry sposób na lvl, ale większość ludzi woli taxi -.-.Taki zespół 8 osobowy najlepiej składa się z takich osób które mieszkają obok siebie.

Jeżeli zbierasz ekipę to ja się na to pisze ;).

Opublikowano

Hehee no to jest już 1 osoba :D

To zaczynamy zapisy ;p Jeśli są chętni to nich piszą w tym temacię. Może nam się uda ;)

Opublikowano

Rasta to droga która ma cel.

To na ten "chłopski rozum", wiedz ze nie wbijesz tego 80lvl'a (grajac w party a nie na taxi) w dwa tygodnie bez premek, ticketów itd. Widocznie pewnie dopiero zaczynasz i nie wiesz ze jednak wbicie tej 80 to jednak troche wiecej czasu :) Ludzie już próbowali ale nie słyszałem żeby sie komuś udało.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Jakby grac 24\7 w tym pt, z premka PLUS, duza iloscia golda na kox itemki, na gapie 0 i innymi dodatkami, oraz same wizy (ewentualnie warrior) w pt, to moze by 80 pyknol w 2 tyg. Ale watpie.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
To na ten "chłopski rozum", wiedz ze nie wbijesz tego 80lvl'a (grajac w party a nie na taxi) w dwa tygodnie bez premek, ticketów itd. Widocznie pewnie dopiero zaczynasz i nie wiesz ze jednak wbicie tej 80 to jednak troche wiecej czasu :) Ludzie już próbowali ale nie słyszałem żeby sie komuś udało.

W silka zaczełem grać jak max był 60 lvl -.- a więc nie mów mi że dopiero zaczynam..

Z tego co czytałem to ludziom się udawało ale nie dochodzili do końca bo nie mieli pełnego zgrania, nie każdy mógł, itd. Nie piszcie mi tu że się nie uda ani nic tego typu bo można spróbować :P wkońcu nic co ludzkie nie jest nam obce :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...