Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Titanfall

Yellow♫

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrze na origin a tu Titanfall no sobie pomyślałem chyba się dostałem do bety a tu jednak otwarta i nie wiem czy pobierać czy nie...

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Patrze na origin a tu Titanfall no sobie pomyślałem chyba się dostałem do bety a tu jednak otwarta i nie wiem czy pobierać czy nie...

Też tam miałem. Rano zobaczyłem, że mam Titanfall i się zapytałem na forum. Oto odpowiedź z mojego statusu (Bo zapytałem się w statusie):

"Okres ich trwania zostanie przedłużony, co za tym idzie - nie zakończą się 18 lutego. Dokładna data finału beta-testów nie została jeszcze ujawniona przez Zampellę, ale jedno jest pewne - będziemy mogli grać przynajmniej do najbliższej środy."

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Miałem założonego Origina z BF 3 dużo przed tym Titanfall i nie dostałem żadnego klucza.W Bibliotece gier też nic nie mam.Wie ktoś jak dostać ten klucz i czy to jeszcze możliwe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...