Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DoC na youtube :)

Larry_21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) jakiś czas temu nagrałem odcinek DoC na swój kanał youtube, dodam, że jestem nowym użytkownikiem serwisu i nie mam zbyt dużo filmów, ale tutaj rodzi się pytanie, czy chcieli byście zobaczyć mój materiał właśnie z Doc? Może nawet inny film Was zainteresuje ;) Jeśli odcinek będzie fajny to mozecie dać suba, komentarz lub łapkę :) Mogę nagrywać wiecej filmów jak się bedzie podobało, szukam punktu zaczepienia a nie chcę nagrywać minecrafta, bo jego juz jest wystarczająco.. ;) Wybaczcie błędy, problemy z klawiaturą :) Z góry dziękuję! :D

Jesli chcecie to wbijcie do mnie na kanał, są tez filmy o innej tematyce, niektóre bardziej zabawne, inne mniej

xxx

Pozdrawiam, Larry21

Opublikowano

Rozumiem że prowadzisz kanał który jest odpowiedni tematycznie w stosunku do działu jednak na forum obowiązuje zakaz reklam kanałów yt. Zamykam.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...