Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno ILikeCheats

peras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strzała :D 

Mam pytanko, mam zamiar kupić cheata, tylko i wyłącznie do ESP. I pytanie brzmi tak, czy opłaca się go kupować i czy jest duża szansa na wykrycie, na  samym esp ... Grałem kiedyś na TMCheats i dostałem w 1 dniu od PB bana ... Najlepiej niech wypowiadają się osoby które grały na ILC. 

Ps.

Jeżeli ktoś wie gdzie mogę kupić konto za 1$, niech napisze na PW ;) 

//gif w sygnie

Opublikowano

Na ILC gralem  z max 2tyg nie naduzywajac cheatow, bardzo nie polecam tego gunwa, nie posiada tyle funkcji co sa napisane itd. Gdyby nie bylo hwid banow mobym Ci oddac tego cheata za darmo ;s

Opublikowano

Na ILC gralem  z max 2tyg nie naduzywajac cheatow, bardzo nie polecam tego gunwa, nie posiada tyle funkcji co sa napisane itd. Gdyby nie bylo hwid banow mobym Ci oddac tego cheata za darmo ;s

Na warz nie ma hwid banow, chyba, ze chodzi o ilc, ktorego nie uzywalem, ale kolega uzywal i powiem ci tyle:

-Bardzo duże prawdopodobieństwa wykrycia (Kolega dostał z 4 bany w ciągu miesiąca, gdy nie było PB)

I tyle wystarcza...

Reszty nie wiem, bo nie korzystałem.

Opublikowano

Wystarczy że ktoś będzie truł Artemisowi na jego Live stream że ktoś ma cheaty to od razu dostaje bana

Nie polecam czitować o bana łatwo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...