Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30uwuf6.jpg

Witam was wszystkich, oto jest prezentacja, to znaczy zapowiedź pewnego wspaniałego serwera!

Serwer polega trochę tak jak znana nam wszystkich "Kwadratowa Masakra", tylko że na naszym serwerze jest wprowadzone trochę zmian, w zapowiedzi będziemy dodawać nowości które będą dodawane na serwer. Jeśli chcesz zagrać na naszym owym serwerze musisz napisać pewne podanie do którego wymagania znajdziesz poniżej.

Tak więc mamy trochę wymagań dotyczących dołączenia do wspólnej zabawy na naszym serwerze.

Po pierwsze trzeba znać się na rzeczy, czyli wiedzieć to i owo o używaniu pewnych programów do nagrywania, i obróbki filmów.

Po drugie musisz być ogarnięty, czyli chodzi tu o wiedzę dotyczącą MC, pewny staż w tej grze, najlepiej żeby "ta" osoba była po mutacji oraz miała minimalnie 14 lat.

Po trzecie aby zagrać trzeba posiadać konto Premium, graczy bez premium niestety nie przyjmujemy.

Po czwarte w pierwszym tygodniu pobytu na serwerze trzeba nagrać chociaż jeden film, może to być let's play lub inna forma filmu. Chcemy po prostu aby każdy brał udział w kręceniu z serwera, czyli wspólnej zabawie... w końcu jest to serwer dla youtuberów.

Po piąte trzeba mieć minimalnie 80 widzów w serwisie YouTube, zawsze możemy zrobić jakieś wyjątki ale nie będziemy robić ich każdemu, jeśli taka potrzeba zajdzie to damy taką możliwość tylko naprawdę ogarniętej osobie.

Tak więc podanie możesz napisać pod tematem, na pw, na gg: 43824278, zadzwonić na skype: konrad_rosa_x_x jeśli zajdzie taka potrzeba, oraz także porozmawiać na teamspeak3 na naszym serwerze który niedługo będzie wykupiony. Więcej na temat serwera dowiecie się niedługo, może na razie powiedzieć co i jak będziemy robić w najbliższym czasie, tak więc mamy zamiar na początku trochę lepiej się poznać, czyli będziemy grali na zwykłym survivalu z ograniczeniem mapy (border), potem postaramy się zrobić jakieś ciekawe tryby pogadamy trochę o tym co byście chcieli i tak dalej. Na start będziemy mieli 30 slotów = 3 GB ramu, ponieważ nie ma sensu jak na razie nawalić ich nie wiadomo ile... Oczywiście jeśli zajdzie potrzeba sloty się zwiększy.

Chyba większość powiedziałem, nie ma co się tu więcej rozpisywać było tego więcej lecz przypadkowo wycofałem stronę. Więcej informacji postaram się dodać niedługo, oczywiście każdy gracz może napisać do mnie to mu jeszcze trochę wytłumaczę jeśli ma jakieś pytanie. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście spełniam wszystkie wymagania, tylko nie mam 80 widzów na youtube, nie zacząłem jeszcze nagyrwać, mam jakieś szanse? :D

r04p.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...