Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora - Powrót

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedziałem gdzie grać, przeglądałem serwery i trafiłem na balmorę. Po wymianie bryłek na inny serwer zostało mi eq do expa na pajakach v2 (mam prawie 76lvl) tylko, ze bez broni. Jest to sura wp, strach G7, ostrze G2, zbroja G1. Do tego mam buffa 60lvl.

I tu pytanie, jak zarobic na dobrego fmsa. A pozniej z eq na pajaki i dt na stalke i truciaka?

Kolega gra praktycznie od nowa, a jak na niskim lvlu zarobic?

Edit: Jesli nie ten dzial, to przepraszam i prosze o przeniesienie.

Opublikowano

polecam dropienie na modzie zmianek oraz dodań to jeden z lepszych zarobków na Balmorce :) Zrób boja 35lvl i metki w m2 dropić silne , aury , czarowane ,strach ,pomoc , blogo możesz też na ww chodzić i ulepszać itemki takie jak hełmy na 21lvl  tarcze oraz kolce ebo i z nieb lez :) Dobry zarobek jest też na misjach oraz na biciu królowej pająków no i Wodza orków zawszę szansa na drop perel ( biała perla duzo chodzi ) możesz też bić Hea-Tae ( chyba tak to się pisze ) znajduje się on w m2 no ale to już trudniej go zabić skile + G1 i nawet dobre eq :) mam nadzieję że pomogłem 

Opublikowano

No tak, ale tak praktycznie od 0 to jak zarobic? Nie mam nawet rekawicy zlodzieja.

A eq to:

Fenki 7

Tarcza na 61 +9

Mistyczna +9

Rogowy +9

Ametystowy naszyjnik +7

Krysztalpwa bransa +8

Ebo +9

Teraz, zeby zaczac cos robic potrzebuje dobrego fmsa, a poźniej truciaka.

Opublikowano

napisałem najlepiej teraz ww małym lvl / dt ta postacia + pare kont ( z kimś się zabieraj ) i ulepszaj itemki sobie albo drop zmianki na modzie ja tak robiłem 12 kont po kilka na jednym ch i w innych miejscach i expa do gildi automatycznie w godzine spokojnie dorobisz się na dobrego fms ( nie wiem teraz przynajmniej jak gralem to tak było ) 

Opublikowano

Wymienilem eq, mam branse z niebianskich warta 7kkk zbr z lusek warta 3kkk, ebo itd. Jak z takim eq zarobic? Metki m2?

Opublikowano

Wchodzisz na metin2mod pobierasz kamermoda (mod2011sf)

wchodzisz balmora kupujesz pierka anty exp i stawiasz bota, fubu banuje na 1 konto, nigdy na powiazane. najlepiej na 6-8 lvl.

ze zmianek dobry zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...