Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny sport dla mnie?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemango!

Otoz mam 14 lat, za miesiac 15 i tak sobie mysle zeby poza rowerem zaczac se uprawiac jakis sport ;p i chcialbym sie was spytac, jaki sport bylby dla mnie dobry? Nienawidze pilki noznej, od razu mowie. Mam 185 cm wzrostu (fuk jea), waze 59 kg. Mam potwornie slabe rece, niezle nogi, lekka, ale bardzo lekką astme, nosze okulary bez ktorych prawie nic nie widze (wada -5).

Co byscie mi polecili??

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ja mam -4,25 i spokojnie wszytko widzę ;-;(zawsze są szkła kontaktowe)

Koszykówka?

graphic.png

Opublikowano

Lol to ty nieźle musisz być yy masywny inaczej xD?

Nie ma sportu żeby cie w nim nie połamali, weź się za szachy lub za masę bo to jest tragedia xD

Opublikowano

Najpierw to coś zjedź, bo ewentualnie możesz działać jako antenka w siatkówce... Ja mam 188 i 76 kg i widać mi żebra dalej, a co dopiero ty, lżelszy kilkanaście kilo.

Na sporty kontaktowe się nie pchaj, ewentualnie pomyśl o tej siatkówce bo przy twoim wzroście to nie jest taki zły pomysł. I zacznij coś jeść.

Opublikowano

Najpierw to coś zjedź, bo ewentualnie możesz działać jako antenka w siatkówce... Ja mam 188 i 76 kg i widać mi żebra dalej, a co dopiero ty, lżelszy kilkanaście kilo.

Na sporty kontaktowe się nie pchaj, ewentualnie pomyśl o tej siatkówce bo przy twoim wzroście to nie jest taki zły pomysł. I zacznij coś jeść.

Może on je normalnie ale ma bardzo dobrą przemiane materii.. To że ktoś jest chudy nie znaczy, że się głodzi.

Osobiście po sobie moge stwiedzić, mając 187 cm i 68 kg, że jem codziennie normalnie, 4-5 posiłków, dużo ryżów, kurczaka ( typowa dieta na mase, znowu gimb nie wie co mówi ale csi )

Od około 4 miesięcy tak wpierdalam i masa niewiele się zwiększyła, dodam, że prowadze spokojny tryb życia 3x w tygodniu 1h-1,5h godziny treningu koszykarskiego,

to nie jest dużo zważając na to, że spędzam 3/4 wolnego czasu przed komputerem.

(mogę pierdolić trochę bezsensu ale jestem gimbiem i się nie znam, wybaczcie :))

Polecam Ci koszykówkę, sam mam wadę -4 i gram spokojnie bez szkieł.

edit@ dodam, że mój trener, także gra mając dosyć sporą wadę wzroku chyba ponad -4 o ile się nie mylę, a jest jednym z lepszych zawodników naszych seniorów.

Opublikowano

Możesz sobie biegać a co tam. Masz te 14/15 lat więc poczekaj jeszcze z 2 lata może nabierzesz masy to wtedy siłka

Opublikowano

Powiem ci to, co chcesz usłyszeć:

boks,mma,karate, napierdalanie wszystkim na dzielni itd itp

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Siemango!

Otoz mam 14 lat, za miesiac 15 i tak sobie mysle zeby poza rowerem zaczac se uprawiac jakis sport ;p i chcialbym sie was spytac, jaki sport bylby dla mnie dobry? Nienawidze pilki noznej, od razu mowie. Mam 185 cm wzrostu (fuk jea), waze 59 kg. Mam potwornie slabe rece, niezle nogi, lekka, ale bardzo lekką astme, nosze okulary bez ktorych prawie nic nie widze (wada -5).

Co byscie mi polecili??

Ta, brakuje tylko 130 w klacie.

Opublikowano

Może on je normalnie ale ma bardzo dobrą przemiane materii.. To że ktoś jest chudy nie znaczy, że się głodzi.

Nie mówię, że się głodzi, ale mam kolege ektomorfika i potrafi jakoś ułożyc sobie dietę tak, żeby od wakacji zrobić prawie 10 kg więc nie mów, że się nie da.

Opublikowano

Szachy, Ping-pong, Kolarstwo Dystansowe (na większe odległości), biegi zawodowe lub koszykówka ;) 

Ja tam wolę sobie rowerkiem trzy godziny pojeździć. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na każdych sportach kontaktowych Cię mogą połamać i sobie krzywdę zrobisz ;d nie no, mogę się mylić. 

Na takie pytanie to się samemu odpowiada, nie wiemy co lubisz. Przykładowo ja nie lubię grać w siatę, a kumpel kocha siatkówkę, ja lubię kosza - on nienawidzi, różnie jest. Zawsze można jakieś sztuki walki jeszcze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...