Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w sprawie AirMax'ów

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Na wiosnę zamierzam kupić Sobie jakieś AirMaxy

Szukając na allegro i oglądając filmiki na jutubie spodobały mi się te :

http://allegro.pl/nike-air-max-90-essential-069-44-eur-wiosna-2014-i3982106848.html

oraz te :

http://allegro.pl/nike-air-max-90-essential-090-hit-45-i-inne-i3962676347.html 

Teraz pytanie dla osób które posiadają ten model buta.Opłaca się je kupić ? Nie rozwalą się po miesiącu ? Wygodne są ? Ważne jest też dla mnie by dobrze się w nich prowadziło samochodem( chodzi o sprzęgło hamulec gaz)     ;)

Opublikowano

Mam poważne wątpliwości co do oryginalności tych butów, bo ceny w obu aukcjach są bardzo niskie, co w połączeniu z pełną rozmiarówką dają ogromne wątpliwości.

Co do wygody, to oryginalne air maxy są bardzo wygodne i są wysokiej jakości. Nie wiem czy dobrze by się w nich prowadziło, ale podejrzewam, że nie.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Co wy widzicie w tych AirMax'ach. Kupujecie je dla SWAG'u? Brzydzkie jak cholera. Co do pytania. Nie kupuj AirMax'ów na internecie. Kolega kupił na internecie i dostał AirMax'y tylko nie z Nike.

. .

Opublikowano

Co wy widzicie w tych AirMax'ach. Kupujecie je dla SWAG'u? Brzydzkie jak cholera. Co do pytania. Nie kupuj AirMax'ów na internecie. Kolega kupił na internecie i dostał AirMax'y tylko nie z Nike.

Nawet nie wiem co to ten Wasz "SWAG"  ,a co do Twojego kolegi to że dał się zrobić w chuja to tylko wyłącznie Jego wina.

Opublikowano

Glinka

te czarne ma koleżanka i się wlepa z przodu odkleja.

tych 1 nie wiem, ale możesz sobie kupić lepsze buty niż air maxy np. roshe runy, jeszcze wygodniejsze.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam jedne Air, które nosiłem długo i prowadziło mi się w nich nieźle. :) (automat, więc tylko gaz, hamulec)

ale i tak ich nie noszę, powiem szczerze że Nike Mavrk short są bardzo wygodne i ładnie się prezentują. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...