Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jestem zbanowany?

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. Mam taki problem ponieważ ostatnio przeglądałem sobie strone

http://nfstimes.com/nfsw

Wpisalem swoj nick i przy "status" mam banned.. Co mnie zdziwiło ponieważ nie przypominam sobie zebym dostał bana a jakos caly czas gram normalnie.. Moje pytanie jest takie: Czy mam sie tym przejmować czy poprostu mogę to olać skoro gram normalnie z kolegami itp... Dodam tylko ze czasami mialem "Uwierzytelnianie niedostepne" nie wiem co to znaczy.. 

Opublikowano

Siema.. Mam taki problem ponieważ ostatnio przeglądałem sobie strone http://nfstimes.com/nfsw Wpisalem swoj nick i przy "status" mam banned.. Co mnie zdziwiło ponieważ nie przypominam sobie zebym dostał bana a jakos caly czas gram normalnie.. Moje pytanie jest takie: Czy mam sie tym przejmować czy poprostu mogę to olać skoro gram normalnie z kolegami itp... Dodam tylko ze czasami mialem "Uwierzytelnianie niedostepne" nie wiem co to znaczy.. 

Masz zablokowany ranking i tyle. Do gry wejdziesz normalnie, ale Twoje konto nie liczy się już w statystykach itp.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Gdy wyświetla Ci się Uwierzytelnianie to sprawdzają Ci konto.

Podaj nick, będzie łatwiej sprawdzić o co chodzi.

Napisał, że ma status "Banned" na nfstimes.

Jest to blokada statystyk, nie ma to odzwierciedlenia w grze (dlatego możesz się zalogować i grać).

@lag ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...