Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P90 Czy G36 ?

synwilkaa

"P90 czy G36" - "Mp7a1 Gold czy Tmp9 Nikiel"  

69 użytkowników zagłosowało

1. 1. P90 czy G36 ?

• P90
      27
    • G36
      42
  2. 2. Mp7a1 Gold czy Tmp9 Nikiel ?

• Mp7a1 Gold
      20
    • Tmp9 Nikiel
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, nie ma porównania ...

Nie dość, że dla innych klas to

jeszcze G36 miażdży ... :P

Miażdży to i mp5 jak się grać umie. Ja dla assaulta polecam g36, a da meda zamiast p90, k1.P90 to tylko dla ludzi, co magazynek cenią w broni i szybkość. BTW to moglibyście pisać takie tematy w stosownych działach (dla "ciemnych" mam na myśli dyskusję ogólną).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Do pomocy dam foty byście mogli zobaczyć różnice. Do broni "G36" nie wiedziałem jaki rodzaj, dam 2 zdjęcia (zawsze się przyda). <_<

P90:

p90n.png

G36C:

g36c.png

G36C_D:

g36cd.png

Wnioski sami wyciągnijcie...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

@UP nie wydaje Ci się, ze jest jeszcze jedna bron oznaczona jako G36? na asaulta :]

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

@2UP i @3UP:

Sorry tego nie wiedziałem jaka broń, ale patrząc na nią a na P90 to chyba nie trzeba zdjęć by porównać je. ;)

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem wygrywa G36 sam go miałem wymiata mocno ma na dodatek celownik ,a P90 jest szybkie ale słabo nawala a na dodatek byle gdzie lecą kule i bez celownika jest sam miałem 3 lata temu G36 i jakby ktoś nie wiedział to nie było premki 3 lata temu było fajnie wtedy no ale niestety zespół K2 to zmienili po to żeby se zarabiać kase -.-

Opublikowano

G36 jest lepsze na dystans, ale jeśli chodzi o P90 to radzi sobie lepiej w starciu na mniejszych dystansach ;]

Opublikowano

G36 jest lepsze na dystans, ale jeśli chodzi o P90 to radzi sobie lepiej w starciu na mniejszych dystansach ;]

I to jest nieprawdą. Żeby zabić przeciwnika z P90 trzeba wypluć około 15 naboi, a la porównania z k1 przeciwnik zejdzie na krótką, celną serię. P90 co najwyżej osłabi wielu, ale zabije może 2, 3 (o ile nie maja lagów). Kiedyś to była dobra bon, ale teraz nawet mp5 stało się od niej lepsze.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Moim zdaniem wygrywa G36 sam go miałem wymiata mocno ma na dodatek celownik ,a P90 jest szybkie ale słabo nawala a na dodatek byle gdzie lecą kule i bez celownika jest sam miałem 3 lata temu G36 i jakby ktoś nie wiedział to nie było premki 3 lata temu było fajnie wtedy no ale niestety zespół K2 to zmienili po to żeby se zarabiać kase -.-

nie kurwa dla Petera beda wykladac ze swojej kieszeni na serwery -.-

pojebalo cie ???

pewnie gdzies to uslyszales bo 3 lata temu widzac po tym co piszesz to byles w 2 klasie szkoly podstawowej -.-

Opublikowano

ja również g36, choć ma spory recoil

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

po co porównywać bronie dla różnych klas na jednej możesz mieć p90 a na drugiej g36 proste i większość z was nie grało g36 bo większość was to 12 latki i was nie stać na premium lub na g1 ja nie kupuje premium bo zbyt łatwa gra i nie mówie że zbyt łatwa jak gram na hackah bo ich nie używam tylko testuje

>>>>>Kliknij<<<<<

Użytkownik zmienił pseudonim na HerbiPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...