Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką w cs.

DumbaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

A więc tak napotkałem ostatnio spory problem. Po ochocie na powrót do cs-a zainstalowałem sobie go i odpaliłem. Ku mojemu zdziwieniu miał on cholernie do dupy grafikę. Myślałem że to po prostu coś w ust. mi się zrestartowało i je pozmieniałem. Nic nie pomagało. Próbowałem wszystkiego.. 

Pierdyliard re-installów, parametry statowe(-heapsize 2097152 -freq 75 -full -low -noaafonts -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nofbo -nomsaa), brałem od innych configi. Nic z tego nie działało. Dodam że wcześniej na tym samym komputerze nie miałem z nim żadnych problemów.

Dziękuje. W razie czegoś dodam ss-y. Teraz nie chce mi się ich robić ;P Tym bardziej że kombinuje coś z tym cs-em i nie mogę go teraz odpalić ;)

Dodam tylko że poważnie potrzebuje pomocy bo przez tą grafikę nawet przez kratki, barierki itp. nic nie widzę bo są tak rozmazane.

@Edit: Załączam grafiki:

Nr1: https://imageshack.com/i/mr1jbap

Nr2: https://imageshack.com/i/nq6q0lp

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Proponuje pobrać CS'a z CSSetti.pl lub wersję v32 by Lukasz lub zmienić grafikę na OpenGL jeśli takiej nie masz ustawionej ;)

szustyskill.png

Opublikowano

Proponuję pobrać po prostu tekstury i wgrać do folderu csstrike, a jeżeli to nic nie da to pobrać cs 1.6 lord of destruction, najlepszy cs na ns'ie

sygn2.jpg

Opublikowano

zmienić grafikę na OpenGL jeśli takiej nie masz ustawionej

Niestety ale mam na tej grafice właśnie tak :) Na Sofcie jest (dziwne mówić to) o wiele lepiej. Już przeżyłbym jakoś tego Softa ale jest problem z graniem na serverach COD gdzie występują klasy niewidzialne itp. oraz to że np. klikając Tab dziwnie przeskakuje celownik. 

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Podmienianie nic nie działa. Próbowałem zmieniać na jakieś stare cs-y ale nie wiem. Nie działało mi nic, może to ja coś źle robiłem lub coś złego pobierałem. W każdym razie podmiana TxT nie działa.

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

wygląda troche jak po komendzie gl_picmip 3  xD

weź w configu poszukaj gl_picmip i ustaw na 0

Nic. Przy czym nie wiem też dlaczego. Ale jak wpisuje coś w config to po uruchomieniu gry i zamknięciu jakieś komendy mi znikają.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...