Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM ZE STRONKA RYKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko zrobilem hosting na cba.pl i wklejam te wszystkie pliki co tu mam na stronke przez total commander i wrzucilem wszystko zmienilem te ip i jak wchodze na stronke to mi wyskakuje blad wczytywania strony wogule ona nie dziala Prosze bardzo was o pomoc (to jest serwer hamachi)

Daje 5+like.

Opublikowano

Widzę, że twórca tematu nie wie o czym pisze.

Powiedz jeszcze, że próbujesz tam postawić serwer minecraft...

Opublikowano

Witam mam pytanko zrobilem hosting na cba.pl i Witam mam pytanko zrobilem hosting na cba.pl i wklejam te wszystkie pliki co tu mam na stronke przez total commander i wrzucilem wszystko zmienilem te ip i jak wchodze na stronke to mi wyskakuje blad wczytywania strony wogule ona nie dziala Prosze bardzo was o pomoc (to jest serwer hamachi) mam na stronke przez total commander i wrzucilem wszystko zmienilem te ip i jak wchodze na stronke to mi wyskakuje blad wczytywania strony wogule ona nie dziala Prosze bardzo was o pomoc (to jest serwer hamachi)

Daje 5+like.

"Zrobiłem Hosting na CBA." -Brawo za "umiejętności", 

"wklejam te wszystkie pliki co tu mam na stronkę"-Co tu ? Czyli gdzie.

" wrzucilem wszystko zmienilem te ip "Jakie ip, gdzie je zmieniłeś?

"blad wczytywania strony"- Jaki kod ma ten błąd?Tzn. Co ci pisze.

" (to jest serwer hamachi) "- Od kiedy CBA jest na hamachi?

Popraw informacje. Pisząc to mniej wiecej tak:

Witam. Mam błąd przy w czytywaniu strony ("KOD BŁEDU"), próbowałem tego i tego. Lecz nie działa. Pliki umieściłem na hostingu CBA. Itd.

Ps. sprawdzałeś uprawnienia do odczytywania plików?

@edit. Nie stawiałem nigdy Rykoxa czy jakoś tak ale czy nie powonień być ten sam adres strony co serwera Metin 2? Tzn. Musiał byś wykupić jakiegoś VPS lub dedyka, z obsługą www.

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...