Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki skile wsadzić do Toyoty Supry?

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ją w 3 (wymaxowana) i mam skille pod wyścig i tu pytanie czy robić ją do dragów ucieczek a może diamentów powiedzcie plusy i minusy jednych konfiguracji skilli

...

Opublikowano

Supra jest słabym autem, nada się tylko na pościgi.

Wsadź siłę Kolizji, moc molocha, czas działania molocha, odnowa molocha i szybsze odnowienie uzupełniania opon/moc uniku.

Opublikowano

@XszarlotekX słabym?! Na lajcie wygrałem z A1 ja  w C a on z b (on miał 60 lvl i 3670P) i jeszcze rady power upując jak szalony nie dał . steruje się dobrze nitro średnie a z toyotą mr2 daje rade(ledwo) i to jest słabe auto? powiem tyle nie auto nie jest słabe tylko kierowca.Ja jakoś daje rade przy 8 osobach na klasówkach być min. na podium A co do ucieczek tak jest dobre dzisiaj sobie robiłem z ucieczek nim achievmenty

...

Opublikowano

Spokojnie, bez nerwów :P

Chodzi mi właśnie o to, że nitro nie powala, średnio skręca a przyspieszenie nie powala. Jeśli wygrałeś z MR2, to kierowca musiał być bardzo słaby. 

Tak jak wspomniałem, nitro i przyspieszenie nie powala, przez co na dragi auto to się nie na da.

PS: @XszarlotekX a nie @SZARLOTEK :D

Opublikowano

wiem poprawilem x) a pod wyścigi mam dobra konfigurację?: 3 sec dodatkowego P.startu i 20% nitro mocniejsze.

PS.Czemu jak zrobie 2 Tematy w jakimś dziale ( o inne rzeczy chodzi) to za psam warna dostaje i  5%na pasek?

...

Opublikowano

Takie skile bym jeszcze wsadził, ale takie które mają już 3 gwiazdki-nigdy.

Co do drugiego pytania,podeślij mi na PW te dwa tematy,poradzimy coś ;)

Opublikowano

@xszarlotekx 

One były od @Keniger + wygasły(i dobrze)

@top

zamkni temat  już wszystko wiem

@offtop

Co się z kenigerem stało?

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...