Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czego brakuje Wam na polskich serwerach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam do was pytanie co wam brakuje w polskich serverach non-premium minigames chodzi o xxx

Dlaczego was się pytam o tuż sam chce zrobić server minigames i chce wasze rady.Ponieważ nie chce robić serva w którym są takie rozgrywki jak surivalgames,blitz,oitc.VampireZ,TheWalls,kalambury,quake,Hide n Seek,Tnt run,GunGame.Dlaczego ponieważ

są już na tych 2 serverach te rozgrywki.I jak bym to zrobił to po prostu nikt by nie grał ze względu na to  że już tam dużo ludzi gra,

duża ilość slotów i sławni yutuberzy.Możecie mi podsunąć gry takich jakich nie ma na serverze u nich i w jakie chcielibyście zagrać na polskim serverze podsuwajcie mi pomysły co fajnego zrobić może połączyć minigames z jakimś innym trybem to zostawiam dla was. 

Opublikowano

Brakuje mi więcej ciekawych minigier! Coś w stylu Oblegania zamku bądź obrony go.

<3 Udało mi się pomóc? Daj plusa!  <3 

Opublikowano

Czego brakuje? Wszystkiego. Największe polskie serwery są robione tak na prawdę dla pieniędzy. Przecież ile zarabia skkf? YouTube, partnerstwo z CSRV, kody na ub? Ten człowiek nie musi pracować. Serwerów MC szczególnie tych kiepskich jest na prawdę dużo, za dużo.

Żeby Twój serwer się wybił musi mieć:

• Ogarniętą Administrację, najlepiej 15/16+
  • Cudowną mapę
  • Idealnie skonfigurowane oraz autorskie pluginy (No Skript)
  • YouTubera
  • Dobrą maszynę

Jeśli będą lagi nie licz na graczy.

Opublikowano

Czego brakuje? Po krótce oryginalności. Z tego co widziałem to dosłownie WSZYSTKO jest kopiowane z serwerów amerykańskich/angielskich/innych.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

graczy brakuje

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie powiem czego brakuje, tylko czego jest za dużo na podstawie mojej sytuacji.

Wbiłem z kolegą na jakiś tam serwer żeby z nim pograć. Pierwsze co zrobiłem, zobaczyłem co dostają vipy:

Od razu wyszedłem: diamentowe zbroje, miecze, diamenty, emeraldy, złoto, perły endermana, wszystko p.p

Dlatego nienawidzę gier i serwerów pay2win :)

1390848731-U997276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...