Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KARIERA PIŁKARSKA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc pytanie się nasuwa.. Czy mogę zostać jeszcze piłkarzem? z tego co wiem to już jestem 'za stary'.
Podobno trzeba grać w jakimś klubie od 12roku życia.

Bo moja historia jest taka, że.. nie chciałem iść do żądnego klubu, bo woliłem uczyć się samemu. :)
źle zrobiłem :/

Opublikowano

Czy mogę zostać jeszcze piłkarzem?

Możesz, wszystko jest możliwe. Moim zdaniem liczą się umiejętności. Z tego co pamiętam to niektórzy piłkarze zaczynali jeszcze później, niż te czternaście lat.

Opublikowano

Teraz są marne szanse na profesjonalną kariere...Goście w wieku 15 lat mają już kluby itp.Jak chcesz to podeśle Ci linka jak typek 15 alt gra z Neymarem naprawde prze gość.Ale jak się postarasz to moze w 2 lidze Polskiej będziesz pykał.

Opublikowano

Złóż podanie o przeniesienie do gimnazjum sportowego, w selekcji piłkarskiej, ale przed tym zapytaj jakie są wymagania.

Lecz szczerze wątpię, po prostu wolą przyjmować tych, co regularnie uczęszczali na treningi, i mają swoją kartę z wypisanymi wynikami, ilościami strzelonych bramek itp. itd.

Opublikowano

Berbatov zaczął grać jako zawodowy piłkarz w wieku 17 lat dopiero, także wszystko możliwe.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...