Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S3 VS Samsung Galaxy S4 Mini LTE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do wyboru właśnie te dwa telefony (Oba są już zamówione. Jeden za gotówkę, drugi w salonie plusa na abonament )  Są nimi Samsung Galaxy S3 I Samsung Galaxy S4 Mini LTE.

I tutaj pytanie do was: Który telefon wybrać? Jeden ma być dla mnie - Drugi dla mojej kochanej siostry, lecz ja wybieram, ponieważ ja je kupuję. ^ ^

Chelsea <33

Opublikowano

Ja bym brał S3, ponieważ lubię duże wyświetlacze. S4 mini ma tylko 0,5 gb pamięci ram więcej i trochę lepszy procesor od S3, a jest mniejszy (4,3").

Ostateczny wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Ja bym brał S3, ponieważ lubię duże wyświetlacze. S4 mini ma tylko 0,5 gb pamięci ram więcej i trochę lepszy procesor od S3, a jest mniejszy (4,3").

Ostateczny wybór należy do Ciebie.

Wersja w Plusie ma LTE więc S3 ma więcej RAM u. Procesor na tym samym poziome, lecz patrząc na to, że aktualizacja do 4.4 będzie już w marcu, to chyba wybór jest jasny, użytkownicy s4 mini mogą, póki co tylko obejść się smaczkiem. Do tego jeszcze multum akcesoriów i dodatków. O ekranie już nie wspomnę...

Opublikowano

S4 mini ma 1.5GB ramu a S3 ma 1GB, S4 mini ma nowej konstrukcji procesor i zdecydowanie lepsza grafike od S3. Dla mnie wyswietlacz powyzej 4.3" ciezko jest obsluzyc jedna reka, pozatym na telefonie nie bedziesz caly czas gral, wiec mysle ze wiekszy wyswietlacz nie jest tutaj az tak wazny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...