Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Team Bug

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wytłumaczcie mi jedno .. Jak gram na złote karty to jest wszystko dobrze gra się fajnie, a jak gram na brązowe/ srebrne to jest masakra -.- Jakiś brązowy obrońca 60-70 PAC przypuszczam dogania mi Aubameyang'a 95 PAC który jest jednym z najszybszych złotych rzadkich zawodników -.- Chyba nie po to wydaję to kilkanaście tysięcy coins na dobry skład żeby mnie ogrywał taki gość który skład ma za 5 tyś coins -.- To jest kompletnie bez sensu ..

Opublikowano

@up

Co nie oznacza, że jest to śmieszne. EA powinno nad tym popracować, bo ja rozumiem handicap, żeby każdy miał równe szanse, ale jednak skład powinien mieć jakiś wpływ na gre. Tymczasem w obecnej wersji fify czym lepszy skład, tym gorsza gra. Taka prawda...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jeśli obrońca złapie Cię za koszulkę to nie dziw się, że mu NIE uciekniesz ;p Po to ten obrońca ma np. 76 obrony.

Jedyne co możesz robić to trzymać lub starać się trzymać z dala od obrońców jeśli chcesz im uciec ;)

Opublikowano

@up

Co nie oznacza, że jest to śmieszne. EA powinno nad tym popracować, bo ja rozumiem handicap, żeby każdy miał równe szanse, ale jednak skład powinien mieć jakiś wpływ na gre. Tymczasem w obecnej wersji fify czym lepszy skład, tym gorsza gra. Taka prawda...

W każdej FIFA tak było.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Cześć wytłumaczcie mi jedno .. Jak gram na złote karty to jest wszystko dobrze gra się fajnie, a jak gram na brązowe/ srebrne to jest masakra -.- Jakiś brązowy obrońca 60-70 PAC przypuszczam dogania mi Aubameyang'a 95 PAC który jest jednym z najszybszych złotych rzadkich zawodników -.- Chyba nie po to wydaję to kilkanaście tysięcy coins na dobry skład żeby mnie ogrywał taki gość który skład ma za 5 tyś coins -.- To jest kompletnie bez sensu ..

To jest niby wyrównywanie składów.Ale przypuśćmy że w prawdziwym życiu zdarza się że wolniejszy zawodnik dogoni szybszego więc nie ma co się dziwić.Po 2 zależy czy zawodnik umie się przepychać czy jest lekki i się wywala

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

W każdej FIFA tak było.

W fifie 13 nie widziałem tak wyraźnego handicapu. Ja uważam, że sam handicap to dobry pomysł, ale bez przesady. (szczególnie denerwują bramki w 45 i 90 minucie oraz to, że skład za 1mln coinsów grając na skład za 10k coinsów jest kompletnie bezużyteczny)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

W fifie 13 nie widziałem tak wyraźnego handicapu. Ja uważam, że sam handicap to dobry pomysł, ale bez przesady. (szczególnie denerwują bramki w 45 i 90 minucie oraz to, że skład za 1mln coinsów grając na skład za 10k coinsów jest kompletnie bezużyteczny)

Czasem tak się zdarza.

Sam swoim ubogim składem z ligi ukraińskiej pokonałem kiedyś skład z Ronaldo,Bale, Benzema IF po samych główkach.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...