Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrap wtf?!

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem chce skorzystac z uslug strony scrap.tf wszystko okej bot do zaprasza mnie do wymiany i oczywiscie nie moge handlowac scrapem

Wie ktos dlaczego? nie potrzebnie marnowalem 6 broni na ten syf

Opublikowano

Mam premium , bronie byly zdatne do wymiany ale gdy przerabialem to wyswiatlalo ze nie są wiec kurwa nie wiem o co chodzi

Opublikowano

Mam premium , bronie byly zdatne do wymiany ale gdy przerabialem to wyswiatlalo ze nie są wiec kurwa nie wiem o co chodzi

Więc nie były i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Jak możliwe że były i nie są?

Pamiętaj, że robiąc obojętnie jaki przedmiot, nawet gdy jeden z tych "surowców", z których tworzysz jest non-tradable, to itemek który wyjdzie też będzie non-tradable, nie ważne czy item składa się z 2 "surowców", czy ze 100.

Opublikowano

Kultury! Sam sobie autor tematu odpowiedział. Często gdy wybiera się crafting standardowy to jako pierwszą broń wybiera non-craftable/tradeable.

@Mogło się zdublować bo problem z netem miałem przez chwilę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...