Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co kupic?[Caitlyn , Trynda , Vayne?]

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o adc caitlyn vs vayne wybrałbym caitlyn ma słowa z sieci+ odrzut dobre ulti na dobijanie przeciwników łatwa do ogarnięcia choć vayne też jest dobra ma stuna ale trzeba nią trochę pograć żeby mieć skilla 

Opublikowano

Jak jesteś początkujący to trybda będzie dobry. Jak po prostu nie wiesz na co się zdecydować to polecam cait

-b. Dobry laning

-dobry push

-duży zasięg

-snare

-dobitka

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Cait

• dobitka
  • harras
  • slow
  • escape
  • pułapki
  • ujawnienie
  • headshoty
  • ogromny range (675)
  • dobra przez wszystkie fazy gry (w late praktycznie w każdym meczu walisz kryty ~1200 [mowa o minionach, nie wiem jak to się przekłada z armorem])

928011413476457403957.png

Opublikowano

VAYNE!

obejrz "hi im gosu" lub "wildturtle" na yt i odrazu polecisz ja kupisz.najlepszy adc forever

Od teraz tylko Vayne . Już ją kupuje :

Radze oglądnąć filmiki :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Cait jest dla mnie troszku słaba, nigdy jej nie lubiłem.

Vayne może zrobić miazgę z każdego championa, ma mniej kontr. Stun, nieuchronne obrażenia, znikanie i większy dmg.  Polecam tego championa. Jednak koszt jest dosyć wysoki.

Trynd postać, która w mnie budzi kontrowersje, bo obecne popularne buildy dla mnie są okropne i tak naprawdę nie współpracują z samym bohaterem! Można go łatwo skontrować. Bez ulti często bezużyteczny. Bardzo słabe early. Jednak jak dobrze wleci wirkiem w teamfight to miazg robi nie z tej ziemi, a jego ult 5s jest na tyle długi by zabić najważniejszych przeciwników i czasem się uratować. Najlepszy do puschowania(nie pamiętam jak to się pisze). Jednak bardzo trudna postać i specyficzna. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...