Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Mamy Przełom !

Gość nani98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy przełom. SirMamutPol wbił 97lvl. Narazie na normalnym metinie z normalnym expem takiego lvl'a dotrwał tylko LoaoLuis ( Metin2 US ) teraz mamy zaszczyt miec taki lvl w polskim metinie !!!!!!

POLSKA STAŁA SIĘ JEDNYM Z LEPSZYCH PAŃSTW JEŚLI CHODZI O ORGINALNE KRAJOWE METINY A JUŻ NAPEWNO NAJLEPSZYM W EUROPIE.

JESZCZE JEDNYM PRZEŁOMEM JEST TO ŻE NASZ SirMamutPol JESZCZE 5 DNI TEMU WBIŁ DOPIERO 96LVL A DZISIAJ MA JUŻ 97 !!!!!!!

WIDAC ŻE POLSKI METIN2 SIĘ ROZWIJA A NAJBARDZIEJ SIREK !!

ŻEBY W 5 DNI WBIĆ CAŁE 4 KÓŁKA NA 96LVL W POLSKIM METINIE !?!??!?!?!?!?!?

JEŚLI SirMamutPol CZASEM PRZEGLĄDA TO FORUM TO BRADZO MU GRATULUJE I TO NAJBARDZIEJ JAK W ŻYCIU GRATULOWAŁEM !!!!!

UCZYNIŁ POLSKE JEDNYM Z LEPSZYCH PAŃSTW METINA.

NIEZAPOMINAJMY TAKŻE O NP. GoToSleep czy Smoky.

JESZCZE RAZ GRATULUJE I POZDRAWIAM Nani98

Ps. Sory za błedy ortograficzne.

Opublikowano

Co ten temat wnosi? ... -.- Zwykly spam i tyle ... hmmm.. a i czemu piszesz w liczbie pojedynczej? o.O wyobraz sobie ze mamut nie gra sam na tym koncie...

Opublikowano

Mamy przełom. SirMamutPol wbił 97lvl. Narazie na normalnym metinie z normalnym expem takiego lvl'a dotrwał tylko LoaoLuis ( Metin2 US ) teraz mamy zaszczyt miec taki lvl w polskim metinie !!!!!!

POLSKA STAŁA SIĘ JEDNYM Z LEPSZYCH PAŃSTW JEŚLI CHODZI O ORGINALNE KRAJOWE METINY A JUŻ NAPEWNO NAJLEPSZYM W EUROPIE.

JESZCZE JEDNYM PRZEŁOMEM JEST TO ŻE NASZ SirMamutPol JESZCZE 5 DNI TEMU WBIŁ DOPIERO 96LVL A DZISIAJ MA JUŻ 97 !!!!!!!

WIDAC ŻE POLSKI METIN2 SIĘ ROZWIJA A NAJBARDZIEJ SIREK !!

ŻEBY W 5 DNI WBIĆ CAŁE 4 KÓŁKA NA 96LVL W POLSKIM METINIE !?!??!?!?!?!?!?

JEŚLI SirMamutPol CZASEM PRZEGLĄDA TO FORUM TO BRADZO MU GRATULUJE I TO NAJBARDZIEJ JAK W ŻYCIU GRATULOWAŁEM !!!!!

UCZYNIŁ POLSKE JEDNYM Z LEPSZYCH PAŃSTW METINA.

NIEZAPOMINAJMY TAKŻE O NP. GoToSleep czy Smoky.

JESZCZE RAZ GRATULUJE I POZDRAWIAM Nani98

ciesze sie ale musze cie zasmucic najwiekszy lvl w europe i ogolnie w metku chyba jest 98 lvl

wejdz na:

www.metin2.de

potem serwer Legoria

i tam jest 98 lvl

pozdrawiam

Opublikowano

Ta rozwija się z szybkością gorsza niż uchwały w naszym sejmie nie dziwne że wbił 97 lvl jak ma wykupione wszystkie paczki z IS ale nie każdego stać na takie wydatki tak to by było więcej graczy z 97 czy nawet z 99 lvl

Opublikowano

Ale Mamut to 3 osoby grające na tym koncie, poza tym na brazylijskim metinie już jest pełno 99 lvl, nic tylko czekać aż Mamut dobije 99 :)

Opublikowano

Wy tu gadacie o SirMamutPOL'u ale zapomnieliście o największej legendzie polskiego Metina... KAPRAL'u on jako 1-szy mial 74 lvl i był nie do pobicia, było to jeszcze za czasów gdzie nie było Monastyr ale ''Serwer 1'' czy jakoś tam. Ale i tak życze powodzenia SirMamutPOL'owi :)

13658647.gif

32442.gif

32266.png

33526.png

Daj delete.png

Opublikowano

KAPRAL , HASSASSIN to są najlepsi gracze w Metina PL nigdy nie myśleli że są najlepsi , rozmawiali z graczmi a nie jak niektórzy myślą że są najlepsi i do nikogo się nie odzywają.

Najlepsi gracze w Metin2 PL pochodzą z POMORZA.

FuBu

HASSASSIN

No ale ten temat to spam :> Cieszmy się gdy ktoś wbije 99 :).

Opublikowano

Wy tu gadacie o SirMamutPOL'u ale zapomnieliście o największej legendzie polskiego Metina... KAPRAL'u on jako 1-szy mial 74 lvl i był nie do pobicia, było to jeszcze za czasów gdzie nie było Monastyr ale ''Serwer 1'' czy jakoś tam. Ale i tak życze powodzenia SirMamutPOL'owi :)

Jeśli mogę przypomnieć to od samego początku było tak, że stał serwer "POLAND" natomiast po kilku miesiącach,okazało się ze metin staje się tak popularny, ze jeden serwer mimo wszystko by nie wystarczył a wiec na forum zrobiono konkurs na nazwy pierwszego oraz drugiego serwera, i jak widać s1 to monastyr a s2 to feniks, niestety nie pamiętam już usea który wygrał ten konkurs na boardzie.

Kapral był kozakiem, nie do pobicia jako nieliczny zapisał sie do historii polskiego metka.Nigdy się nie uważał za lepszego lub za najlepszego chociaż o nim tak pisano.

Dobrze pamiętam te czasy gdy jeszcze stał "POLAND" szkoda ze to wszystko się aż tak zmieniło do dzisiejszych czasów, tak zmieniło że można rzec: "zeszło na psy" niestety taka jest prawda,GF tylko liczy na kasę graczy a jak wydadzą jakiś patch to zamiast łatać grę, tworzy on kolejnego buga ^^

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

żałosne, a co do tematu to nic nie poradze ze cały dzień siedzi przed kompem i gra w metina

Opublikowano

ma czas to gra proste? może to jest jego hobby tak jak np. piłka nożna u innych.

zapewne pracuje, chociaż tego nie jestem pewien,lecz w chwilach wolnych relaksuje się przy metku ;P

i tak wielkie Gratz dla niego. w 5 dni tyle expa ;]

Opublikowano

SORY ZA TEN TEMAT NIE POMYSLALEM O TYM I O TYM SPAMIE.

PROSZE O OFFTOPIC.

Opublikowano

Wszyscy się tak "podniecają", tym SirMamutPol'em, według mnie to zwykły szpaner. Pewnie nie wchodzi z domu, a zarabia po przez reklamy. Wykupuje 50% polskiego IS'u, z czego idzie już z 300-200zł. Według mnie te "koksy", co mają +90lvl, myślą że są najlepsi, nikt ich nie pobije, są NAJ, lecz nie. Widziałem kiedyś 84 lvl, rozmawiał z KAŻDYM kogo spotkał, nawiązywał nowe przyjaźni, wszyscy go lubili, a on ich, nie ważne czy to był 20 czy 50 lvl, u niego liczyła się atmosfera, za to go lubiłem. W polskim metku, 75% społeczności gra tylko dla LVL'u, a jego koledzy to koksy na jego levelu. Gram w metka od 2 lat i widziałem tylko z 10-15 takich osób.

Znawca
Opublikowano

najlepszym graczem w metinia2.pl jest FuBu....

Do historii metina weszli :

GoToSleep

FuBu

Kapral

SirMamutPOL

reszty nikt nie pamięta xD

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

ta HASSASSINA Nikt nie pamieta ? gosciu raz mial taki nick na chinskim kazdy do niego spamil xD

PS : GTS to noobek :> myśli / myślał że jest najlepszy

Opublikowano

i o to przykład szkodliwości azbestu :D

a co do Mamuta, to serdecznie im gratuluję wbicia tak dużego lvlu :D

Opublikowano

Niektórzy z was są naprawdę... śmieszni.

Jaki z niego szpaner? Przecież nie zachowuje się jak FuBu, nie robi filmików jak walczy z bossami, nie robi filmików z questami, nie robi filmików na których jest jego lvl up... Pewnie sami latacie tymi 21 lvlami po m1 i jak tylko zjawi się jakiś wojownik w stalce podbiegacie i - ''PODEXPISH??????? PLISKA.... NIE???? RZAL MI CIEBIE, ZGINIESZ MARNIE!!!!!!1111oneone ZARAS CIE ZADŹGAM SFOIM MJECZYQIEM NA 15 +3!!!!!!!''. Mam nadzieje, że rozumiecie co mam na myśli.

A Mamutkowi serdecznie gratuluje, i życze szybkiego wbicia 99 lvla ;)

Opublikowano

Nie robi filmików?

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

to prawdziwy SMP?

@Soul

Spoiler Ci sie popsuł xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...