Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka linia medów

ReLoUPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób 1 temat, gdzie będziesz zadawał wszystkie pytania, będzie przejrzyściej.

Ruskie medy są jednymi z najlepszych. Mobilne, zdarzają się dingi, nie najgorsze działa. Polecam

Opublikowano

Leopard 1

Powiedział to ktoś o nicku leopard. Ten czołg (jak cała linia) jest ciężka do ogarnięcia dla newbie. Ruskimi więcej idzie zrobić. 

Opublikowano

Ruskie, cała (prawie) reszta jest ciężka do ogarnięcia przez newbie.

Opublikowano

Brytole. Na 7 i 8 t jest hulldown i nawet nie zauważysz a jedziesz ciężkie a oni cie nie widzą.10 t jest OP

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Dobra, ale przez co iść? T34-85 czy A43?

Przez rudego (T-34-85)

Opublikowano

Dobra, ale przez co iść? T34-85 czy A43?

Ogólnie polecam Ci prze A-43, bo lepiej się tym gra. Jedyny ich minus to, że nie obraca całej wieży, ale niskość, mobilność oraz działo to wszystko nadrabia. Ob. 416 to przyjemny czołg i słyszałem, że dużo lepszy od T-44. Z tej linii możesz przejść do T-54 lub iść od razu w Ob. 430, którego polecam. Dodam jeszcze, że gdybyś szedł przez T-34-85 to czołg po nim T-43 jest do d..., bo albo pada poprzez magazyn lub kilkukrotne zapalenie się.

Opublikowano

A linia do T25/2 przez T49 to dobre? 

T49 bardzo fajna zabawka

M18 Hellcat jedna z perelek gry

T25/2 slabsza wersja hellcata ale dalej bardzo fajna

T28 prototyp czarna owca lini, wolne kartonowe pudlu ale z super dzialem

T30 twardoglowa besta z fajnymi dzialami

T110E4 kolejny twardoglowy ale niestety bez depresji dziala oraz ze sporym weakspotem na wiezy

Ogolem bardzo fajna linia

860331433165800174608.png

Opublikowano

T49 bardzo fajna zabawka

M18 Hellcat jedna z perelek gry

T25/2 slabsza wersja hellcata ale dalej bardzo fajna

T28 prototyp czarna owca lini, wolne kartonowe pudlu ale z super dzialem

T30 twardoglowa besta z fajnymi dzialami

T110E4 kolejny twardoglowy ale niestety bez depresji dziala oraz ze sporym weakspotem na wiezy

Ogolem bardzo fajna linia

A przez co lepiej wolverine czy t49? 

4zzt3n.png

Opublikowano

A przez co lepiej wolverine czy t49? 

Obojętnie, ja przechodziłem przez wolverine i nie było źle. To i tak nie ma większego znaczenia, bo to są czołgi żeby je jak najszybciej przejść bo potem perełka - HellCat.

Opublikowano

Wolverine należy po prostu przejść? Juri, ty chyba zbadałeś hellcata za wolnego expa. Wolverine jest czołgiem swietnym samym w sobie, a nie przez hellcata. Hellcat to tylko dodatek.

Opublikowano

Wolverine należy po prostu przejść? Juri, ty chyba zbadałeś hellcata za wolnego expa. Wolverine jest czołgiem swietnym samym w sobie, a nie przez hellcata. Hellcat to tylko dodatek.

Nie mówię, że jest zły, mi również grało się nim przyjemnie, ale o wiele lepiej gra (bo dalej go mam) hellcatem. 

Opublikowano

tak ja up, Wolverin bardzo dobra maszynka czasami tylko kijowo rzuca, na VII,z którymi bywa ciężko gdyż zbijają go 1 strzałem. Ale zdecydowanie lepszy od T49. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...