Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Boga kupic?

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chaac to pikuś przy heculesie ,hercules to kawał skurwiela :v

tyle, ze chaack da rade wszędzie jungle,mid,solo,duo a hercem na midzie chciał bym to zobaczyć + chaack ma nieśmiertelność na ulcie + silence oraz natychmiastowy heal bardziej polecam chaack'a z tych dwóch 

Opublikowano

1v1 chaac niema szans z hercem, sprawdzałem kilka razy i na solo  i na 1v1 ,nigdy mnie chaac nie pojechał :C

ps. herc ma lepszy push niz chaac ;]

+jak gram w tą NIGDY PRZE NIGDY nikt nie kupił cursów jak ze mną walczył ,a meczy mam troszke rozegranych na nim.

Opublikowano

1v1 chaac niema szans z hercem, sprawdzałem kilka razy i na solo  i na 1v1 ,nigdy mnie chaac nie pojechał :C

ps. herc ma lepszy push niz chaac ;]

+jak gram w tą NIGDY PRZE NIGDY nikt nie kupił cursów jak ze mną walczył ,a meczy mam troszke rozegranych na nim.

czy moge prosic o twoj nick w grze ? chce zobaczyc ile bylo tych gier hercem i kilka innych rzeczy jak niby herc ma lepszy push niz chaac wiem przyciagniecie i ten dash ale jak tak kilka razy zrobisz to jestes wypstrykany z many chaack ma za to przydatna pasywke ktora daje mu 1 darmowy skill co 5 basic atackow jak endymion napisal herca jest latwo skontrowac tym activem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...