Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje twitch.tv na Androida?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dla was takie pytanie czy

http://www.twitch.tv 

istnieje na androida bo gram w pewną grę i własnie dość znany gracz robi streamy online i moje pytanie brzmi czy za pomocą takiego programu [jak istnieje] możemy oglądać NA ANDROIDZIE [TELEFONIE] takie streamy online ?? Wiem czemu nie na komputerze no własnie dlatego że robi on wieczorem te streamy i wtedy gra mój brat na komputerze , pytałem czy mi zejdzie lecz nie ... więc możecie mi jakąś apke polecić ?  Najlepiej żeby był ten program niestety bezpłatny bo jestem spłukany.

Opublikowano

Tak jest. Jest to aplikacja Twitch z Google Play. Darmowa. Także można przez przeglądarkę. Każdy wie raczej co to android.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

moglibyscie mi polecić jakąś przeglądarke , mam htc wildfire s , powiem tyle twitch.tv przez operę mini jednym słowem niedziala w wchodzę na profil gracza i nic biały ekran a przez yyy ten internet co jest od początku na telefonie nie wyświetla obrazu , ale profil da się zobaczyć

Opublikowano

Można wiedzieć co to za program :D adobe air , na android markecie jest to płatne ;/ 

Co do tej przeglądarki to według mnie ale niestety szit , łąduje 1 strona ponad minute czasem więcej o_0 chyba ze ten adobe air ma to przyspieszy

Opublikowano

Dzięki za pomoc ale ja nie mam sklepu play tylko android market ... i pisze[ na telefonie wyszukałem to ]

"Nie korzystałeś na swoim urządzeniu z aplikacji Sklep Google Play (ikonka białej torby na zakupy) przy użyciu tego adresu e-mail"

Opublikowano

Twitch ze sklepu play jest od 4.+ android, więc tobie pozostaje tylko apk z neta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...