Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wizjoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem posiadaczem komputera mac i podczas odpalania gry występuje u mnie pewien problem. 

Postanowiłem spróbować z programem WineBottler. Gra o dziwo włączyła się. Aż do wyboru postaci wszystko szło pięknie. Kiedy już się załadowało, pojawiła mi się mapa na której aktualnie jest moja postać i pasek ze skillami, hp itp. na dole, oraz nieliczne nicki postaci, niestety bez nich samych. Nie widzę swojej postaci, nie mogę ruszyć nią, oraz widokiem. Następnie próbowałem włączyć grę przez Wineskin i CrossOver, w oby dwóch programach występuje ten sam błąd. Mianowicie kiedy patcher już kończy patchować, wyskakuje error "Cannot find speedtreet.dll. Please, re-install this aplication.", mimo tego, że takowy plik jest w folderze. Pobranie i uruchomienie gry na nowo nie pomogło.

Prosiłbym bardzo o skuteczną i w miarę szybką pomoc, z góry dzięki i pozdrawiam.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Hmm to może być albo albo,,,,

Albo problem tkwi z serwerem jak grasz na priv postać zbugowana albo problem z blokadą internetową firewall, może offnij antywirka, a jeśli to nie pomoże to zmień ostawienia config gry

Opublikowano

Coś Ci blokuje dostęp do tego pliku skoro go masz w folderze, a go nie czyta. Spróbuj odpalić jako administrator. Wyłączyć a.vira tak jak koleżanka wyżej pisze. Kurcze dziwne na prawdę. Jak to nie pomoże to postaram się Ci pomóc w inny sposób ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Nie stosuj tych wypowiedzi, to są zwykli spammerzy. :)

Zainstaluj wirtualny dysk Paralles (mogłem źle napisać) i zainstaluj na niego win7/8, mac będzie normalnie a paralles to dodatkowy dysk wirtualny. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...