Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Belka do prezentacji MT2.

SusełArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym udostępnić wam belke do prezentacji MT2.

Jest to moja pierwsza taka praca,więc proszę o wyrozumiałość podczas wykonywania oceny..

Robiłem ją 5 min by szybko ją udostępnić.

Tak się przedstawia;

Bez-nazwy_ehenwqh.png

[PSD]

https://mega.co.nz/#!XlAUiJgC!h6WVvNfCPc9XYTi2vxW9X_CgZcuIPoxOwEZtvHqG70E

[sCAN]

https://www.virustotal.com/pl/file/71fd9fc857e38f2223a0f51ba3c643e140fb06fa2fa2fa7296a0c4d29739eac2/analysis/1392644263/
Opublikowano

Tak się nie robi kolego ;)

Jak już coś udostępniasz to trzeba porządnie to zrobić, posiedzieć nad tym, zrobić to ładnie.

Bez-nazwy_ehenwqh.png

Belka ma dużo przeźroczystego miejsca i dużo zajmuje, można by to przyciąć. Sama belka jest ucięta albo mi się zdaje, dolny ornament. Ten 2 róg od lewej.

Tekstura w środku nie pasuje, brzydki blask, według mnie po prostu jest.. no niezbyt ładna. Ale ćwicz ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jak dla mnie to nie wygląda to zbyt dobrze... Może i komuś się to przyda.. wygląda na jakiś prosty styl.

Out jest naprawdę słaby. Pozdro

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Troche dziwne jak na belke ;) Lekko niedopracowane pod względem wykończeń krawędzi i przeźroczystości ;) 

jeszcze z 3 podejścia i wyjdzie dobrze, tylko rób to o mniejszej wysokości ;)

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Grafika do kitu,brzydka robiona w 10 minut,pierw podejdź do tego z powagą i ze starannością a później udostępniaj ;)

someileks_erhnrnp.jpg

Opublikowano

Ojj.. to nie zbyt fajnie.

Pierwsza praca, okej. Ale to źle świadczy jeśli robisz coś dla innych "na szybko".

Jak dla mnie wygląda to jak nałożony kolor z teksturą na brush.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie rozsądnie zrobiłeś udostępniając tą belkę robioną w 5 minut,

Jest to nie staranna i brzydka belka,raczej nikt jej nie użyje..

Opublikowano

Czy nie ma już na tym forum nikogo, kto ma odwagę powiedzieć, że to jest po prostu chujowe? Słodząc mu nie sprawicie, żeby wziął się do roboty, a lajkami za chęci tylko podniesiecie jego samoocenę.

Oczywiście, drogi autorze, nie bierz tego wszystkiego do siebie, po prostu ta praca jest słaba, niepotrzebnie ją udostepniasz. Najpierw musisz wyrobić sobie poczucie estetyki, bo bez tego same takie (jakby to ładnie ująć) "niedoroby" będą wychodzić. Krytyka nie jest zła, o ile jest konstruktywna (tak Baksie, ty hipokrytyczna świnio), a pomoże więcej, niż lajk za chęci albo nauka moralności, że "takich rzeczy się nie wstawia".

Ja Ci polecę pooglądać speed arty osób, które zajmują się layoutami takimi bardziej pod grę, zielsko chyba robił kilka poradników. Pobierz pare psd z neta, ogarnij, na czym polegają opcje mieszania. Musisz także wejść do działu, w którym takie belki są wykorzystywane (np. Metin) i sam ocenić, jakie prezentacje cieszą się największym powodzeniem. W tej dziedzinie skrajny minimalizm nie popłaca. Owszem, nie możesz też przeważyć szalki w drugą stronę, ale najlepiej znaleźć złoty środek. Kolorystycznie musi być wyraźne, mieć jakiś charakter. Nikt nie lubi bezpłciowych prac. Dobrze widziany jest jakiś kontrast na pracy, świetliki, ornamenty. Fajną pomocą do takowych prac jest tablet lub AI. Sam rysujesz ornamenty, a program sprawia, że będą one równe i odpowiednio pozaginane (ofc. przy właściwym pędzlu).

trochę się rozpisałem, ale imho sądzę, że warto to przeczytać.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

chujowe 2/10 pozdrawiam xD

Nie ładnie się tak wyrażać ale wyjątkowo poprę a - tak szczerze nie ma co tu oceniać ponieważ to wielka prostota - wzorek+kolor, blask zewnętrzny i na tym się kończy jak mniemam?

Do tego co napisał @Dziobak - po kiego wrzucać cokolwiek robione na szybko jak to będzie wiadome że nie będzie ładne?

5gubmKI.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

1/10 ? Może 2/10 . 2 ? Za te 5 minut poświęconej pracy ^^ Odstrasza :D

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Szału nie ma może z racji że to pierwsza praca, no ale na pewno komuś się przyda :P

Następnym razem zrób coś do "perfekcji" i dopiero to udostępnij aby nie robić spamu na forum tym samym "syfu" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...