Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO są gracze? warto kupić?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka dużo osób gra w CS:GO? jakie są rodzaje serwerów? I czy warto to kupić? Jestem fanem CS 1.6

Opublikowano

Też byłem "fanem" Cs1.6, po przegraniu paruset godzin nie wróciłbym już na 1.6 - to tak na początek :)

Rodzaje serwerów - tutaj nie do końca wiem, bo na publicznych raczej nie gram, ale wiadomo - ffa,4fun,tp,dm,aim różnego rodzaju. Do tego mecze turniejowe (mm - matchmaking) - szuka 10osób (łącznie z toba) i gra się mixa. (5o5) - świetne rozwiązanie.

Na brak osób narzekać nie będziesz, jest ich multum.

Do tego wprowadzone skin'y, przez co gra staje się ciekawsza a i nawet można sporo na tej grze zarobić.

Polecam

55555

Opublikowano

Warto poczekać na przecene na steamie i kupić . Gra naprawdę bardzo fajna. Po wielu godzinach w 1.6 miło było przeskoczyć na coś w tym samym stylu ale z lepszą grafiką.

Opublikowano

Graczy jest więcej niż 1.6 (przynajmniej steamowych). Grę zakupiło ponad 1,5 MLN osób i jak spojrzyj to średnio w grze jest ok 100-200 tysięcy osób. Mamy podstawowy tryby gry na serwerach Valve + serwery społeczności czyli to samo co 1.6, różnego typu surfy, jaile itp. Dodatkowo Valve zapewniło nam tryb Turniejowy czyli zwykły mix(MR15, 5v5) w którym możemy zdobywać rangi i nie musimy mieć całego teamu ponieważ resztę dobierze nam system. W 1.6 Miałem przegrane ponad 1000 h, ale gdy zagrałem w CS GO to do 1.6 rzadko wracam. Polecam.

Opublikowano

Graczy jest więcej niż 1.6 (przynajmniej steamowych). Grę zakupiło ponad 1,5 MLN osób i jak spojrzyj to średnio w grze jest ok 100-200 tysięcy osób. Mamy podstawowy tryby gry na serwerach Valve + serwery społeczności czyli to samo co 1.6, różnego typu surfy, jaile itp. Dodatkowo Valve zapewniło nam tryb Turniejowy czyli zwykły mix(MR15, 5v5) w którym możemy zdobywać rangi i nie musimy mieć całego teamu ponieważ resztę dobierze nam system. W 1.6 Miałem przegrane ponad 1000 h, ale gdy zagrałem w CS GO to do 1.6 rzadko wracam. Polecam.

A te mecze rankingowe to coś takiego jak w lolu? Co dają te rangi i ile ich jest? Czym lepsza ranga tym lepsi przeciwnicy?

Opublikowano

A te mecze rankingowe to coś takiego jak w lolu? Co dają te rangi i ile ich jest? Czym lepsza ranga tym lepsi przeciwnicy?

To oczywiste, ranga wyższa = wyższe umiejętności czyli lepsi przeciwnicy jak i sojusznicy. Mecz rankingowy to mix jak w 1.6 z tym że wyszukuje ci sojuszników( Jeśli grasz sam) i przeciwników oraz wrzuca na serwer VALVe. Czyli standardowo MR 15 5v5, jeżeli nie grałeś mixów w 1.6 to tu lepiej nie bierz się za turniejowe, chyba że masz ogarniętych kumpli.

Opublikowano

Proponuję ci kupić CS:GO ;) Ogólnie jest dużo fajnych Serwerów CS:GO typu FFA i DM. Dużo osób gra na takich serwerach sam osobiście znam 2 i na nich też właśnie gram bo są ciągle full ;) Kupuj xD

szustyskill.png

Opublikowano

Jeżeli masz pieniądzę, to kup.

Graczy jest sporo, CS:GO się rozwija, często są update'y...

Są podstawowe mody, takie jak: DM, FFA, TP, SURF.

Jest fajne rozwiązanie MatchMaking, czyli mixy 5v5 z randomami.

Ja śmiało mogę polecić, a i zarobić na CSie można (sprzedając skiny, które dropią podczas gry).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...