Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ofertuje Pliki CaviS'a :) Pisać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i Ty człowieku masz 21 lat? zachowanie jak 13letni szczeniak. dowody na Twoje oszustwa będą poniżej.

Pliki posiadam JA,NIXO oraz Gruby nikt więcej.

Jesteś skończonym idiotą aby oferować pliki których nie posiadasz.

elo.

Opublikowano
heh idz to jeszcze ty dostaniesz za nielegalne posiadanie plikow a tak poza tym nie mozecie mu nic zrobic
Opublikowano

heh idz to jeszcze ty dostaniesz za nielegalne posiadanie plikow a tak poza tym nie mozecie mu nic zrobic

chuja wiesz to się nie udzielaj :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

a człowieku wiesz co to paserstwo? widocznie mało wiesz na ten temat. Zazwyczaj z takimi sprawami na policje chodzą dorośli ludzie widocznie do owych nie należysz.

Opublikowano

Prosze cię majkel nie rób ludzi w chuja podałem ci passy po tym napisałeś z mojego konta sobie na pw i teraz oszukujesz dowody :

56366229274297138988.jpg19363590910314986178.jpg

Opublikowano

Prosze cię majkel nie rób ludzi w chuja podałem ci passy po tym napisałeś z mojego konta sobie na pw i teraz oszukujesz dowody :

56366229274297138988.jpg19363590910314986178.jpg

dobra edycja bo ja nic takiego nie pisałem, nawet Administracja może sprawdzić moje wszystkie wiadomości :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

aha. nie rozumiem. Ty mu dałeś passy a on pisał do siebie? no ale co to ma z tym wspólnego z tematem? IDIOTYZM.

Opublikowano

Zamknij morde @up nei wiesz o co chodzi to się nei wpierdalaj.

on wie więcej niż ty randomie jebany więc 3m ryjek, już nie mam siły do ciebie człowieku, po chuj podrabiasz ssy ? mówisz że włamałem ci się na konto na mpc ? jak to zrobiłem ? Pozdrawiam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zamknij morde @up nei wiesz o co chodzi to się nei wpierdalaj.

no człowieku nie wiem o co chodzi a próbujesz kogoś wyjebać na tym że masz pliki cavis'a a tylko 3 osoby są w ich posiadaniu i to są administratorzy tego serwera.. :D

Opublikowano

Przepraszam,dostęp do mojego konta ma inny urzytkownik z którym miałem tworzyc serwer Metin2 i on to wszystko pisał.Nie polecam,to zwyłky oszust ,na początku wydawał sie spoko ziomek,ale potem go lepiej poznałem i jest p*pier*olony to zwyły oszust.A ta wiadomosc u góry nie jest prawdziwa poniewaz sprawdziłem ona jest edytowana.A to dowód ze on wie jak to zrobić ponieważ kiedys powiedział ze mi cos zaraz wysle i wysłał mi to:

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/lt/8d/8s/rlmlrf.jpg

Nie kupujcie tych plików bo to zwyłke oszustwo.

Pasy do konta zaraz zmienie żeby nie byłe więcej takich nieporozumień.

Opublikowano

i teraz rozumiem, zmień sobie te passy i na przyszłość nikomu nie podawaj, bo jakieś gówno teraz niszczy mi opnie swoim debilizmem :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...