Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wentylator

rooobson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno kupiłem nowy komputer i po kilku dniach zauważyłem że coś jest nie tak.Mianowicie miałem lagi na kompie nie w necie. Postanowiłem zdjąć obudowe komputera i zobaczyłem że wentylator od procka sie nie kręci. Ruszyłem go troche palcem i nagle zadziałał. Lagi ustały były pewnie przez przegrzanie procka ale mam pytanie co zrobić aby znowu sie tak nie stało i jaka była przyczyna tego że wentylator nie chodził po włączeniu komputera a dopiero po tym jak ruszyłem go palcem?

Opublikowano

ruszyłem palcem tylko wentylator kabli nie tykałem wyglądało to tak jak by sie zaciął a ja go poruszyłem  i sie zaczął kręcić 

Opublikowano

Po prostu coś się zacieło i raczej nie powinno się już tak stać a jak chcesz mieć pewność to albo przeczyśc wentylatorek albo kup nowy.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mój kolega ma zawsze tak z kartą graficzną od jakiegoś czasu jak nie ruszy wiatraczka na starcie kompa to sie nie zacznie kręcić i mu kompa wywali a jak zakręci nim to nie wywali może za małe napięcie zasilacz lub coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...