Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 2 warto?

Dekarsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od jakiegoś czasu Zastanawiam się nad kupnem Battlefielda 2 , aby sobie powspominać ; > Czy warto kupić i grać , bo nie wiem czy są jeszcze serwery i czy jeszcze dużo ludzi Gra , oczywiście patch 1.5 najnowszy z wszystkimi dodatkami.Też sam nie wiem czy mi Zadziała , ponieważ jest na windows xp , a mam windowsa 7.

Opublikowano

Na Windowsie 7 pójdzie Ci bez problemu. W BF2 grają jeszcze ludzie, ale to już nie to samo co kiedyś. Jeżeli chcesz go kupić, aby powspominać to śmiało.

Opublikowano

Na Windowsie 7 pójdzie Ci bez problemu. W BF2 grają jeszcze ludzie, ale to już nie to samo co kiedyś. Jeżeli chcesz go kupić, aby powspominać to śmiało.

Co się teraz tak dokładnie zmieniło , Jestem ciekaw. Cross , chciałbym jeszcze raz wbić kilka leveli w BF2 aż do samego konća , jak myślisz Dam radę o ile jeszcze Battlefield 2 się utrzyma.

Edit// 

http://allegro.pl/battlefield-2-complete-collection-pl-pc-nowa-w24-i3979254934.html

, Kupywać tutaj?

Opublikowano

Co się teraz tak dokładnie zmieniło , Jestem ciekaw. Cross , chciałbym jeszcze raz wbić kilka leveli w BF2 aż do samego konća , jak myślisz Dam radę o ile jeszcze Battlefield 2 się utrzyma.

Edit// 

http://allegro.pl/battlefield-2-complete-collection-pl-pc-nowa-w24-i3979254934.html

, Kupywać tutaj?

Chodziło mi o to, że ludzie nadal grają, ale już nie tak dużo ze względu na nowsze części serii Battlefield. Myślę, że BF2 jeszcze trochę czasu się utrzyma, więc zdążysz. 

Co do kupna, tak, możesz tam kupić. Sprzedający ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy, jest doświadczonym sprzedawcą, a więc nie powinno być problemów.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że ludzie nadal grają, ale już nie tak dużo ze względu na nowsze części serii Battlefield. Myślę, że BF2 jeszcze trochę czasu się utrzyma, więc zdążysz. 

Co do kupna, tak, możesz tam kupić. Sprzedający ma bardzo dużo pozytywnych komentarzy, jest doświadczonym sprzedawcą, a więc nie powinno być problemów.

Jeszcze jedno standardowe pytanie , te Dodatki opłaca się Instalować , pewnie ludzi więcej gra na podstawkach tak Jak w Battlefield 3 : >

Opublikowano

Nie opłaca. Mało kto w dodatki gra w BF3, a co dopiero BF2..

Dziękuje Cross za Pomoc - like ! , proszę moderatora o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...