Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] AtmanCraft [Wojny Gildii] [Miła atmosfera]

LuxarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AtmanCraft

Wojny Gildii

Ip: 46.29.20.225

Sloty: 150

Jest to już II edycja Atmana. Właściciel serwera posiadał już dużo innych serwerów więc ma doświadczenie w ich prowadzeniu.

Serwer ciągle się rozwija. Ostatnio dodaliśmy kilka nowych rzeczy, m.in. Sklep, arenę PVP oraz nowy spawn.

Posiadamy kilku stałych graczy którzy są chętni do pomocy tak jak nasza administracja w której skład wchodzą:

H@ i założyciel

Fosa12

Zastępca H@

DjPyza

Admin

LuxarPL

ChatMod

Novako

W naszym ItemShop'ie kupić takie rangi jak VIP i SVIP w atrakcyjnych cenach.

Gwarantujemy że AtmanCraft nie upadnie po siedmiu dniach  i że na pewno spędzicie tam dużo miłego czasu  :) 

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

OK. 3 minuty gry. Szybka reakcja administracji na tag stworzonej gildii które są za darmo za co wielki plus. Za całą resztę minus. 2 Spawny? Warp stary spawn. Nowy spawn. Ciasno że się nie da ruszyć. Budynek od budynku co 2 kratki. Zero informacji na spawnie. Co jak po co na co i dlaczego? Czeski film. Serwer tylko dla stałych starych graczy który wiedzą o co chodzi czy jak bo nie rozumiem? Chcę wejść przeczytać co mogę co jest w grze czy są jakieś dropy ze stone czy inne możliwości zdobywania surowców, niestety nie wiem nic. ALE - wiem za to że nie można o nic prosić admina itp co jest raczej oczywiste na serwerze survival-gildie. Nie jestem ani na plus ani na minus tego serwera ale życzę sukcesów.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...